2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به یه خانوم چهل ساله مجرد چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 159 پست

در برخورد با آدم ها برام مهم نیست مجرد یا متاهل هستند. شخصیتشون مهم هست. 

دوست های زیادی هم مثل شما دارم که با تصمیم خودشون ازدواج نکردند یا فردی که همراه و مناسب باشه، پیدا نکردند. قرار نیست همه در زندگی یک مسیر را انتخاب کنند.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

هیچی نظری ندارم،،خب دوست نداشته هر کسی یه جوره.

ما هم یه فامیلی داریم ۳۰ و خورده ای سالشه با بهترین موقعیت و علاقه به ازدواج نداشته یه دختر هم از پرورشگاه آورد با خودش زندگی می کنه خونه زندگی مرتب همه چی منظم و کامل از دیدن زندگیش کیف می کنم به نظرم آدما حق دارن هر جور دلشون می خواد زندگی کنن ما ها سیستم نیستیم که از روی هم کپی برداری کنیم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش منم تو ۴۰ سالگی یه همچین تاپیکی رو بزنم😁

هله لوتا آمین😍❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

طرف بغل دستم داشت می‌نالید که دارم میمیرم من تنها چیزی که ذهنمو پر کرده بود زندگی خودم بود ، اصلا حرفهاشو متوجه هم نمی‌شدم چی میگه تا بعد چند ماه یه بار یاد اون روز افتادم گفتم ای بابا ای کاش یه ذره دل داریش میدادم خدا کنه ناراحت نشده باشه،بازم فکر زندگی خودم افتادم بازم یادم رفتش ،به نظرت میتونم راجب زندگی دیگران فکر کنم یا برام مهم باشه؟

با توضیحاتی که دادید من میگم خانم موفقیه مشروط به اینکه خودش هم ازشرایطش واقعا راضی باشه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

میگم چقدر از حرفای دیگران تا الان عذاب کشیده چون خودم 28 سالمه و به معنای واقعی فقط از حرفای مادرم دیوونه شدم دونه به دونه اسم خواستگارامو میاره و میگه خیلی اشتباه کردی که فلانی قبول نکردی 

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
نمیدونم دلیل انقدر تخریب همجنس چیه تو این سایت ترشیده مطلقه خراب هرزه و..... اینا همه لیبل که به همج ...

دقیقا اینکه یه خانوم ب همجنی خودش اینا رو بگه واقعا....

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

میگم چقدر از حرفای دیگران تا الان عذاب کشیده چون خودم 28 سالمه و به معنای واقعی فقط از حرفای مادرم د ...

والا نکشیدم امروز تو سایت یکی گفت ترشیده خونوادم سطحش خوبه مغزشون فندقی نیست بگن ترشیده ولی امان از ی کاربری همینطور ول نمیکرد منو

شما زندگی عالی باشه از دید شما ولی از دید بقیه نرمال نیست 🥲 چون یک خانوم نرمال تو سن شما حداقل باید ...

الان منظورتون اینه من نرمال نیستم😊😊😊

از حسودی گفته الان ارزو داره جای شما باشه

شاید.

نخواستن با نتونستن فرق داره و قطعا کسی که موقعیتش رو داشته و نخواسته هیچکس جرئت حرف اضافه نداره نیاز ...

دقیقا👌👌 نخواستم.