2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این اقا چیه

37 بازدید | 3 پست

بچه ها من آزمون مهم دارم سال دیگه که با کار اقایی مرتبطه بهش گفته بودم ممنون میشم بهم توضیح بدید که چجوری بخونم و …. خیلی راهنماییم کزده بهم گفت کتابم رو میدم از رو اون نکاتش رو بنویسید تو کتابتون یدونه سوال امروز ازش پرسیدم ۲ ساعت پشت تلفن کل اون مبحث رو بهم درس داده سوال رو که پرسیدم نوشته بود فردا وقتم خالیه اگر تمایل دارید جایی همدیگه رو ببینیم توضیح بدم کتابش رو هم ۲ روز پیش اورد داد بهم.

اون مسیرش از یه طرف دیگه بود منم میخواستم برم مترو تا دم ایستگاه با من اومد بعد برگشت که بره سمت مسیر خودش گفتم راهتون دور میشه نیاید گفت نه خواهش میکنم 

بچه ها بنظر شما این اقا منظوری هست پشت این کاراش؟ 

میگفت در راه رضای خداست و دنبال تشکر از من نیست 

والا مشاورا این همه پول میگیرن اینجوری نمیکنن 

خب نمیشه گفت شاید دلش سوخته فعلا زیاد جوگیر نشو پسرا اگه کسی رو بخوان خودشون ب طرف مبگن

نه بابا جلوگیری چی دوس دارم بدونم فقط

دلسوزی ؟ فکر نکنم چون من از هیچ نظر مشکلی ندارم اگر لازمم باشه میتونم خیلی خیلی خرج بکنم تو این مسیر برای رسیدن به هدفم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا جلوگیری چی دوس دارم بدونم فقطدلسوزی ؟ فکر نکنم چون من از هیچ نظر مشکلی ندارم اگر لازمم باشه ...

خود پسره اگه دوستت داشته باشه بهت میگه ولی زیاد طرفش نرو ک فک نکنه هولی چون پسرا از دخترای سنگین خوششون میاد