nikitaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2004 عنوان حالم گرفته است دختره ی بیشعور 170 بازدید | 13 پست داشتیم با دوستام راجب اصالت هر خانواده صحبت میکردیم گفتم سمت مادر کرد سمت پدری لر یکیشون برگشت گفت اوه اوه ازشون افغانی در اومده😐من چشام گرده گرده آهوییه اصلا ی درصدم به افغانها شبیه نیستم نمیدونم چرا اینو گفت دلم شکست دختره ی بیشعور ❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩❤️👩😂#منو_خواهرم👭🏻 امروز | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20179 میگفتی درسته افغانیم ولی حداقل عینه ت بی عقل نیستم بز سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
فاااجی عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2743 بگوتو اندازه کفش های ما لرها اصالت نداری چه برسه به بقیه وجودت من اصالت از تک تک لباسهام میباره
gidddhfyccbhb عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 2679 حسادت طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
nikitaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2004 چه ربطی داشت میخواست شیرین بازی دربیاره اون یکی دوستام بهش توپیدن ❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩❤️👩😂#منو_خواهرم👭🏻
nikitaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2004 میگفتی درسته افغانیم ولی حداقل عینه ت بی عقل نیستم بز من افغانی نیستم🤦🏻♀️😂 ❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩❤️👩😂#منو_خواهرم👭🏻
دختربارانی۷۷ عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 197 کردو لر میشه لک نه افغانی بعدشم شاید شوخی کرده البته اگه صمیمی هستین بنظرم سخت نگیر
nikitaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2004 کردو لر میشه لک نه افغانی بعدشم شاید شوخی کرده البته اگه صمیمی هستین بنظرم سخت نگیر خودشم ی رگش کرد بود خر بازی درآورد عین بیشعورا ❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩❤️👩😂#منو_خواهرم👭🏻
gidddhfyccbhb عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 2679 کردو لر میشه لک نه افغانی بعدشم شاید شوخی کرده البته اگه صمیمی هستین بنظرم سخت نگیر به نظرم حتی تو شوخی هم نباید توهین کرد خیلی ها حسادتشون رو با شوخی هاشون بروز میدن طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20179 من افغانی نیستم🤦🏻♀️😂 میدونم تاییدش میکردی😂 سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂