2777
2789

واقعا شاخ دراوردم

همه میگفتن به تو چه ربطی داره اصلا ایراد نداره خیانت کرده که کرده تازه یکی شون گفت حالا بر فرض خیانت کرده یا اشتباه کرده به تو چه مربوطه اصلا 😳 

خدا وکیلی یه سوال دارم شما بزاتون مهم نیست برادرتون یا خواهرتون خیانت ببینه؟یعنی اگه ببینید به یکی از اعضای خونوادتون داره خیانت میشه چشم پوشی میکنید؟ پس چرا تاپیک خیانت مردها رو انقدر شماتت میکنید و به رگبار فحش میبندین 😳 ولی من واقعا نمیتونم بیخیال بشم رو خونوادم خوشبحال شما چون من انقذر حساسم حالم بد میشه شما به یه ورتون نیست خواهر برادرتون خیانت ببینه🥴🥴

بخدا که اینجا سرزمین عجایبه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون احتمالا چون خواهر شوهر بوده باهاش لج کردند و بهش توهین کردند😕 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

ایناادای روشنفکری دارن..شایدم خیانت دیدن ودیگه براشون عادیه،

خیانت بده حالا برای هرکسی باشه نبایدعادی انگاری بشه

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏

خیانت ازنظرمن هیچ توجیحی نداره و خیانت کار باید مجازات بشه

البته باید اول ثابت بشه

اما مثلا نباید تو بچه اوردن واینکه مثلا زنداداشم زیاد ولخرجی میکنه وابن جیزا دخالت کرد

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

اینجا یچی تازه یاد گرفتن همه جا میگنش

ب من چ ب توچ 

یکی نیس بهشون بگه اگ اینطوره پس دهنتو ببند برو از تاپیک ب تو چ ک کامنت میزاری پس

ببخشید بعداز مدتها زبونم تلخ شد عذر میخام

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اون احتمالا چون خواهر شوهر بوده باهاش لج کردند و بهش توهین کردند😕

جالب زنداداشه توپیام نوشته بود اون اقاهه دوست داداشم بوده

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

احساس خانوما تو نود درصد موارد جلوتر از منطقشون رژه میره ، تو یه تاپیک دیگه هم یکی از زنداداشش گلایه داشت و حرفش هم حق بود اما بعضیا چنان بهش توپیده بودن و اصلا قصه ردیف کرده بودن که ادم هی میگفت اخه یعنی چی چرا ...تا اسم خواهرشوهر مادرشوهر زنداداش میاد چشماشونو میبندن و اصلا نمیفهمن یارو چی میگه حق چیه ناحق چیه و با تمام توان به استارتر حمله میکنن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

نه از نطر خانومای نی نی سایتی برهدر یک فرد غریبه هست 

که نه به ما ربطی داره که میخواد با کی وصلت کنه

نه ربطی داره که چه بلایی سرش بیاد

ولی درعین حال باید عروس رو بزارن روی سرشون و در هرر صورتی حلوا حلوا کنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین اینطور نیست که مهم نباشه خب خیلی ناراحت کنندست اینجور مسائل ولی واقعا سخته بتونی تصمیم درست بگیری تو اون شرایط از ی طرف برادرت از طرف دیگه بچه هاش سخته پاشوندن زندگیه عزیزت واینکه همیشه اه بچه هاش دنبالت باشه