2777
2789
عنوان

عمم داشت تو مراسم میخوند زد تو صورت خودش دندون مصنوعیش افتاد 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 127 پست
همیشه بخندی 😂😂کااااش اونجا بودی 🤣 میدیدی چطور دندونش پرت شد 🤣🤣🤣 همه ساکت شدن نگاش کردن نکه داش ...

خیلی خوشمزه تعریف می کنی😂😂😂🤣🤣🤣🤣

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه میگن تو مراسم ختم خندمون میگیره یعنی همه اینجورین اونوقت تو ختما بقیه دارن زااار میزنن مای بدبخت ...

من واولام بدتر از من مادر شوهره ۵دقیقه بیشتر تو مجلس بشینه یه بار میگه خدا لعنتش کنه یه بار میگه خاک اون بریز روی سر شما یه بار میگه تبریک میگم

🤣🤣🤣 وای اره خیلی صحنه خوبی بوداا

مرحوم روحش شاد شد 😔

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین من کلا یکی بگه پخ میخندم 😭فک کنم اونجا بودم انقدر میخندیدم که عمه ات بزنه تو دهنم

خودمم همینجوریم😂😂 

مخصوصا تو شرایطی که نباید بخندم بیشتر خندم میگیره😂😂

هااا عمم خودش انگار نه انگار اتفاقی افتاده😂😂

[QUOTE=361860173]خیلی بده😂 حالا فامیل دور هم هستا عمم داشت خودشو میکشت 🤣 یکی باید میومد عمه منو د ...

منم 😂 مخصوصا وقتی میبینم یکی که باهاشون نسبت خاصی نداره الکی خودشو میزنه 🤣🤣🤣

من واولام بدتر از من مادر شوهره ۵دقیقه بیشتر تو مجلس بشینه یه بار میگه خدا لعنتش کنه یه بار میگه خاک ...

🤣🤣🤣

واییی من عادت دارم همیشه لبخند بزنم اونوقت تو مراسممم میام با لبخند سلام میکنممم 🤦🏻‍♀️ یهو خودمو جمع میکنم 😂

خیلی بده

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همه میگن تو مراسم ختم خندمون میگیره یعنی همه اینجورین اونوقت تو ختما بقیه دارن زااار میزنن مای بدبخت ...

نه بابا ناراحت چرا🤣🤣🤣 واقعا من تو ختما به شدت خندم میگیره 🤣

خودمم همینجوریم😂😂 مخصوصا تو شرایطی که نباید بخندم بیشتر خندم میگیره😂😂هااا عمم خودش انگار نه انگا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلییی بده آدم‌نمیتونه خودشو کنترل کنه 

من همین پدیده دندون مصنوعی برام چند هفته پیش اتفاق افتاد اونم یه آدم غریبه

یعنی من وسط خیابون مردم نمیتونستم نفس بکشم 😭

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday