2777
2789

من ترم ۵  کارشناسی هستم میشا شرکت کرد یا باید صبر کنم تمام بشع

عمومی ها رو اگر بخام از الان بخونم اشکالی نداره؟ تغییر نمیکنه؟ و اینکه توی مصاحبه چیا سوال میکنند؟ 

آزمون کتبی چطوریه سخته اسونه؟ 

باید مدرک بگیری بعد عزیزم

عمومی ها رو بخون ضرر نداره.به نظرم زبان و کامپیوتر از الان کار کن.

بله خب آسون نیست

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
باید مدرک بگیری بعد عزیزمعمومی ها رو بخون ضرر نداره.به نظرم زبان و کامپیوتر از الان کار کن.بله خب آس ...

آها پش باید فارغ تممام یشه بعدش برم متوجه شدم بعد بخام از الان کار کنم عمومی ها رو مشکلی نیستء

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا درست تموم نشه که نمیتونی شرکت‌ کنی..منابع هم والا خودمونم موندیم تغییر میکنه یا نه چون دولت و وزیر و ایناهمه چی عوض شده

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
آها پش باید فارغ تممام یشه بعدش برم متوجه شدم بعد بخام از الان کار کنم عمومی ها رو مشکلی نیستء

بله عزیزم باید مدرک بگیری اول.

نه چه اشکالی،دامنه ی عمومیا وسیعه هرقدر بخونی بازم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
باید مدرک بگیری بعد عزیزمعمومی ها رو بخون ضرر نداره.به نظرم زبان و کامپیوتر از الان کار کن.بله خب آس ...

وا زبان و کامپیوتر که منابع عمومی نیستن دوساله تغییر کرده

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
وا زبان و کامپیوتر که منابع عمومی نیستن دوساله تغییر کرده

وای ممنون که گفتی

استارتر عذر میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40