2777
2789
عنوان

بیاین تا خودمو خفه نکردم

195 بازدید | 31 پست

به نظرتون کسی که به خاطر ظاهرش مسخره میشه از ارزشش کم میشه؟

یعنی همه میگن بابا این چه زشته اصلا هیچی نیست به درد نمیخوره و از این حرفا 

من خوشگلم هیکل و صورتم خوبه فقط دماغم خیلی بزرگه که اونم بدجور رو ظاهرم تاثیر گذاشته😖

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منشی کلاس موسیقی دخترم یه دماغ بزرگی داره، تازه منشی هم هست کلی اعتماد به نفسم داره 

اعتماد به نفستو ببر بالا اهمیت نده چی میگن ازشون فاصله بگیر

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
اعتماد به نفس و عمل بینی

پول ندارم 

تازه رفتم سرکار اونم سه ماه آموزشی بعد از سه ماه حقوق میگیرم 😖

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

منم خیلی جذابم ولی جوش زندگیم رو به گند کشیده

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

اعتماد به نفس همه چیو حل میکنه

اعتماد به نفس که داشته باشی هیییچ کس به اون نقصی که فکر میکنی داری اهمیت نمیده 

اینو با اطمینان کامل دارم بهت میگم 

خودم باور نداشتم ولی به چشم خودم دیدم و باور کردم

منشی کلاس موسیقی دخترم یه دماغ بزرگی داره، تازه منشی هم هست کلی اعتماد به نفسم داره اعتماد به نفستو ...

سعی میکنم 🙁