2777
2789

یاد کارهایی که در حقم کرد افتادم با صداش

(به مادرم زنگ زدم جواب داد گفت مادرت خونه نیست بیاد بهت زنگ میزنه بعدش قطع کردم ) خیلی تلاش کردم یادم بره تا هرشب گریه نکنم وقتی هم اتاقیام با پدارشون صحبت میکنن بازم گریه میکنم 

پدرم پدر خوبی نیست محبتی نداره کتک میزنه تحقیر میکنه آسیب هایی که بهم زده به زور تونستم ترمیمشون کنم زندگی خوبی رو برام فراهم نکرد بی عرضس تلاش هام رو ندید حس ناکافی بودن بهم میده من خیلیییییی دلم شکستس دوست دارم ضجه بزنممممم همین الان ولی توخوابگاهم لعنت به این زندگی 😭😭😭😭

حست رو درک میکنم زیاد

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم خفه میشم

چندسالتع

مجردی

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
آره ۲۰ سالمه

منم سختم بود تااینکه ازدواج کردم 

خداروشکر همسرم همه کمبود محبتای پدرمو جبران کرده برام. اما احساست رو خیلی خیلی میفهمم مثل یه کمبوده. ان شاالله ی همدم خوب بعدا برات جبران میکنه کاری نمیشه کرد

منم پدرم تفکراتش قدیمی بود

دست بزن و فحش و نمبشد باهاش حرف زد انگار پادگان