2777
2789
عنوان

بعضی مردا چقدر حرومزاده ان تو مترو بودم مرتیکه بیشعوررر…😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 131 پست
من هنوزم یادم میوفته به هم میریزم بعد از گذشت چند سال

ببین بچه های بیچاره چقدر اذیت میشن و اسیب منفی میذاره روشون مخصوصا اگه نتونن چیزی بگن

ما که بالغ و بزرگیم و میفهمیم چی به چیه اینجوری حالمون بد میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همون افکاری که میگه تا واجب نیست زن از خونه نره بیرون. این افکار خیلی برامون آشناست

به نظر من تا موجه نیست مرد هم از خونه نره بیرون.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
همون منم گفتم شاید اشتباه میکنمولی نه عزیزم در ۹۰ درصد مواقع متاسفانه از قصد میکننحالا منم خیلی شاکی ...

بعد دخترم گفت مامان چرا انقدر عصبانی هستی؟ گفتم یارو دستشو گذاشته بود پشتم.. گفت اشتباه میکنی همین کمک کرد بیایی بالا سوار اتوبوس بشی گفتم ارهههه با انگشتش کمکم کرد 😂😂😬(آخه 50نفر پیش ایستگاه وایساده بودیم منتظر اتوبوس بودیم منم سریع اومدم بالا) 

فقط کسی که احمق و متجاوزه با آزادی اظهار نظر امثال کسایی که از متجاوزا در برابر زنا دفاع میکنن موافق ...

واقعا عجیبه! 

ده  بار منظورم رو توضیح دادم و تاکید کردم که دست‌درازی و جسارت بدنی و... رو تا چه حد قبیح می‌دونم! 

هیچگاه خودم رو تو بازی و تقابل جامعه مردان و زنان قرار نمی‌دم! 

اصلا این موضوع مختص زنان نیست، پسران خصوصا نوجوان هم از گذشته‌ی دور قربانی دست‌درازی  افراد نانجیب بوده‌اند! و اگر فرزند پسری هم داشتم که مسیرش متروی شلوغ بود و تنها رفت و آمد می‌کرد حتما منعش می‌کردم! 

و این مبتنی بر اینه که می‌دونم تو جامعه چه حیوانات شهوت‌زده‌ای وجود داره! نه که من مدافع اونها باشم! 

امیدوارم بفهمید چی می‌گم! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
دقیقاااااحساس خیلیییی بدی دارم اصن اون قسمت که دستشون رو میزنن بهت احساس کثیفی و سنگینی میکنی

👌👌

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹