2777
2789
عنوان

بعضی مردا چقدر حرومزاده ان تو مترو بودم مرتیکه بیشعوررر…😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 132 پست

درسته قسمت زنان امنیت داره از این لحاظ ولی مردا هم باید شرف داشته باشن یعنی اکر یه خانم موجه عجله داشت مجبور شد باید اینجور سواستفاده کنن تنها راهش اینه تو اینجور مواقع نترسید و زود واکنش نشون داد بقیه حسابشو میرسن و خجالتش میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو بار تجربه کردم ،یه بار تو اتوبوس .یه بار تو شلوغی بعد هیئت.یه حس نیمه تجاوزی به ادم دست میده.من ا ...

دقیقاااا

احساس خیلیییی بدی دارم 

اصن اون قسمت که دستشون رو میزنن بهت احساس کثیفی و سنگینی میکنی

وای چه خوب گفتیییمنم احساس میکنم کم گفتم حس میکنم خالی نشده حرصم

هعیی اره ایشالله که دیگه این اتفاق نیوفته برات 

ول کن ارزش نداره اون مرتیکه نجس بهش فکررکنی یکم استراحت کن بخواب ذهنت اروم شت

منم یه بار تو تاکسی این اتفاق افتاد برام دستشو میزد به پام اول بهش چپ نگاه کردم دستشو محکم کشیدم اون ور. دفعه ی دوم یه سیلی محکم زدم تو گوشش و فحشش دادم. رنگش سرخ شد. راننده نگه داشت پرتش کرد بیرون احمقو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مجبوره ادم بعضی وقتاممکنه تا قطار بعدی بیاد خیلی طول بکشه هر کی تو جمع بره باید حتمن بهش دست درازی ک ...

من کجا دست‌درازی رو تایید کردم؟! 

ما که از فضا نیومدیم! شرایط اجتماع و وجود افراد نانجیب رو همگی می‌دونیم! 

از نظر من هیچ چیزی، هیچ رسیدنی ارزش اینکه تو ازدحام یک خانوم بره تو فشار جمعیت مردهایی که معلوم نیست از کدوم خاستگاه و پایبند به کدوم قید و بند و شرافت هستند؛ نداره.

و اگر از درد بی پولی باشه و اگر اون خانوم  زن من باشه و من بی‌پول باشم، شب گرسنه می‌خوابم پول غذام رو می‌دم، قرض می‌گیرم  تا با تاکسی دربست بیاد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
امیدوارم تو تاپیک انلاینه می بینه ولی میترسه جواب بده😂

با همین بدبختی و خودتحقیری مردها رو پررو کردن ..انگار آقایون مجوز دارن هر کاری دلشون میخواد بکنن ..حالت تهوع میگیره آدم از این همه نفهمی ..

تازه این مورد واسه شوهر منم اتفاق افتاده😐😂

شوهرم میکه تو مترو بودم یه پسره بزور خودشو رسوند دم گوشم گفت اهل دلی میگه فکرکردم موادی چیزی میخواد گفتم به قیافه من میخوره بعد با چشم اشاره کرد به باسنم چشمک زد میگه گفتم برو اقا برو😐😐😂

عجب بی ناموسی بوده

اینجور مواقع نترسید و داد بزنید و تا دلتون خواست به فحش بکشید بذارید جلو همه شرفش بره و درس عبرت بشه

ادم های البته ادم که نه حیوون های مثل اینا دلشون به سکوت و ترس از آبرو زن ها خوشه که جرئت همچین کاری رو به خودشون میدن

و اینم در نظر داشته باشید که هر چی انرژی منفی و بی ذاتیه از سمت اونه زیاد درگیرش نشید و حالتون رو بخاطرش بد نکنید

اینا واقعا مریضن و تو یه جو سمی بزرگ شدن یه انسان نرمال نیستن

کاربر آقا
مجبوره ادم بعضی وقتاممکنه تا قطار بعدی بیاد خیلی طول بکشه هر کی تو جمع بره باید حتمن بهش دست درازی ک ...

وقتی همچین ادمایی که از جنس خودمونن همچین حرفای میزنن خب از جنس مخالف چه انتظارب داشته باشیم؟؟

اونا میگن عه خودشون قبول دارن گردن خودشونه و پرو تر میشن

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

من کجا دست‌درازی رو تایید کردم؟! ما که از فضا نیومدیم! شرایط اجتماع و وجود افراد نانجیب رو همگی می‌د ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

تازه این مورد واسه شوهر منم اتفاق افتاده😐😂شوهرم میکه تو مترو بودم یه پسره بزور خودشو رسوند دم گوشم ...

وای🤣🤣 عجب خری بوده خوبه درگیر نشدن

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

میدونستم الان یکی باز میاد حتی این موضوع رو هم میندازه گردن خانم ها ..

تقصیر خانوم‌ها؟! 

من هیچ مشکلی با جنس زن ندارم و اگر زنی هم خطایی می‌کنه معنی‌ش این نیست که جنسیت زن ایراد داره، اون فرد که از قضا زنه اشتباه کرده! 

نخیر هم از مردها و هم از زن‌ها افرادی داریم که حریم بدنی رو نگه نمی‌دارند و باید تذکر داده بشه بهشون و باهاشون برخورد بشه. 

اگر من تو اون شلوغی باشم و مردی رو مشغول به چنین کثیف کاری باشم حتما ساکت نمی‌نشینم! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.