2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده🥲میشه بیاین

56 بازدید | 11 پست

بچه ها من پشت کنکورم و مناسب فصل هیچ گوته لباسی ندارم همشون پاره شدن یاهم لباسای زمان دانشجویی مامانم که مربوط به قبل سال ۱۳۸۵ عه  میپوشم  کاپشنم ایناهم از پنجم ابتدایی مونده و  اندازم نمیشه   خلاصه که جدی اصلا لباس ندارم  جز یه یقه اسکی که درست درمون بود مامانم برداشت تو خونه پوشید روش روغن ریخت و اون لکه پاک نشد الانم نمیتونم اونو هیچ جا بپوشم خلاصه کلی با مامانم  بحث کردم و اینا

برگشت گفت  چون پشت کنکوری همین که میذاریم بشینی خونه درس بخونی بهت لطف  میکنیم  تا قبول نشی هیچ  چی  برات نمیگیریم با همین ها برو بیارجون پشت کنکوری و حق زندگی نداری سال پیشم کلی کلاس اینا رفتی نتیجه ندادی  گفت من اگه جای تو بودم خودمو میکشتم   ولی نمیومدم بگم فلان چیزو برام بخرین    

جدی خیلی ناراحت شدم  چرا بخاطر کنکور بابد با من اینطوری رفتار بشه؟مگه فقط اونایی که پزشکی دندون میارن حق زندگی دارن؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی آخه.واقعا یعنی چی؟ هنگم. پدرت چی؟ عجبا.

بابامم با مامانم هماهنگه  بعدم فقط من نیستم که راجب مامان بابام اینطوری فکر نیکنم دوستامم دیدن رفتار مامانم اینارو گفتن چرا اینطورین؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

دارم دیوونه میشم خیلی اذیتم ایکاش بیوفتم بمیرم راحت شم

با هیچی نخریدنش مشکل ندارم با این حرفش مسکل دارم که منو یه اضافی میبینه

وضع مالیمونم خوبه

تک فرزندی؟ تاپیکت اذیتم کرد.

اره تک فرزندم

تک فرزندی؟ تاپیکت اذیتم کرد.

ایکاش بهتر میخوندم همین سال پیش میرفتم 

پول نداری خودت؟ پول تو جیبی جمع کنی؟

بهم پول نمیدن  بدن هم  تنهایی نمیذارن برم بیرون همش تو خونه ام   بعدم واقعا من الان مشکلم این نیست چون جای خاصی نمیرم   مشکلم حرف مامانمه که دلمو شکست

بهم پول نمیدن بدن هم تنهایی نمیذارن برم بیرون همش تو خونه ام بعدم واقعا من الان مشکلم این نیست چ ...

میدونم عزیزم مشکلت حرف مادرته. ولی اینکه تو سرما هم بمونی آزار دهنده اس که نسبت بهش بی توجه هستن.

من دلم از مادرت گرفت ولی خیلی دارم خودمو کنترل میکنم.