2777
2789
عنوان

بلا تکلیفی

123 بازدید | 18 پست

سلام وقت بخیر

من دانشجو هستم یه سالی میشه که عاشق یکی از همکلاسیهام شدم حسم یه طرفست به طرف چیزی نگفتم ولی چون اولین بارم بود که این حسو داشتم طرف از تابلو بازیهام متوجه شده هر چقدر سعی کردم دعا کردم از خدا خواستم که فراموشش کنم نمیشه موقعیت های دیگه ای هم برام پیش اومده ولی هیچ کدومو نمیخوام فقط اون تو ذهنم هست شب و روز تو فکرشم منی که نمیزاشتم یه ساعتم به بطالت بگذره ماه ها زمانو از دست میدم و هیچ کاری نمیتونم بکنم درسمم نمیتونم بخونم تمرکزمو کلا از دست دادم از دوستان اگه کسی تو این شرایط بوده میشه بگه چیکار کنم واقعا دیگه نمیدونم کدوم درسته کدوم غلط دارم از عذاب میمیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظاهرش جذبت کرد یا شخصیتش؟

ظاهرش هم خوبه شخصیتشم چون تا حالا باهاش حرف نزدم دقیق نمیدونم ولی از دور خوبه راستش اینها زیاد تاثیر ندارن خودمم نمیدونم چرا دوسش دارم احساس میکنم یه جورایی بهش وابستم

خوب این حسم منطقی نیست و میدونم ارزششو نداره اینقدر خودمو عذاب بدم ولی دست خودم نیس

چرا دسته خودته!این افکار توئه اگه نتونی کنترلش کنی پس کی میتونه!

اگه دیدی داری بهش فکر میکنی خودتو مشغول بکار کن

چرا دسته خودته!این افکار توئه اگه نتونی کنترلش کنی پس کی میتونه!اگه دیدی داری بهش فکر میکنی خودتو مش ...

اره خوب ولی وقتی میخوام بهش فکر نکنم و خودمو مشغول کنم یه بغضی گلومو میگیره ناخوداگاه گریه میکنم استرس و تپش قلبم میگیرم