2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم و باردارم میخوام بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 127 پست
۱۴ هفته

طفلکی! چی بگم والا این تصمیم کاملا شخصیه عزیزم. شما وقتی جدا بشی، شرایط مالیت خیلی دشوار میشه، نسبت به قبل. البته اگر شاغل هستی، بچه اتو نگه دار. من خودم دو سال ناباروری داشتم، بعد این مدت انتظار حامله شدم. شاید نظر من برای تو خوب نباشه. نمیدونم. امیدوارم هر تصمیمی گرفتی، بعدا پشیمون نشی ❤

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا میخای جدا شی؟

خیانت 

و طلب کارم هست هم ازارم میده و درست نمیشه

خیلی موندم و ساختم ولی درست نشد و نمیشه بلکه بدترم میشه

الان از دیشبه رفته و برنگشته اصلا بفکر من و بچها نیست

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طفلکی! چی بگم والا این تصمیم کاملا شخصیه عزیزم. شما وقتی جدا بشی، شرایط مالیت خیلی دشوار میشه، نسبت ...

من شاغلم معلمم خونه هم از خودمه 

فقط مشکلم اینه نمیتونم بچه نگه دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیانت و طلب کارم هست هم ازارم میده و درست نمیشهخیلی موندم و ساختم ولی درست نشد و نمیشه بلکه بدترم می ...

خدا به شما کمک کنه ولی آیا شما به فکر بچت هستی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خیانت و طلب کارم هست هم ازارم میده و درست نمیشهخیلی موندم و ساختم ولی درست نشد و نمیشه بلکه بدترم می ...

شما که خونه از خودته چرا بیرونش نمیکنی شوهرتو؟ چرا صبر کردی تا طلاق؟؟ بیرونش کن کثافتو 

اسی جون این کارقتل هست،،،فردای قیامت بایدجوابگوباشی ودرکنارش توهمین دنیام تقاص پس میدی،،،نمیخوام بد ...

بچه گناه داره اخه

من شرایطشو ندارم ۳ تا بچه نگه دارم

خودمم دلم نمیاد سقط کنم ولی چاره چیه باباشم نمیخواد بچه رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه گناه داره اخهمن شرایطشو ندارم ۳ تا بچه نگه دارمخودمم دلم نمیاد سقط کنم ولی چاره چیه باباشم نمیخو ...

شرایط نداشتی چرا سهل انگاری کردی؟ واقعا با خودت چی فکرکردی؟ فرق اون با بقیه ی بچه هات چیه؟ چون ندیدیش کشتنش راحت تره؟ 

اون رفته واسه خودشنه بفکر منه نه بچهام

بهتر که رفته جاش تو همون خیابوناس.

نکش اون بچه رو گناهه اگه قلب نداشت یه چیزی اما طفلک قلبش تشکیل شده یه موجود زندسا حالا خوددانی