2777
2789

همسرم یه ادم عصبی . خیلی بددهن وپرخاشگره ودست بزن داره ..من وهمسرم به خاطر مشکلاتی که باهم داشتیم وداریم یه بار تا پای طلاق رفتیم یعنی دادگاه رفتیم چند ماه نبودم مهریمو اجرا گذاشتم ولی باز بخاطر بچم برگشتم الان همسر من هرچی مال واموال داره به نام خواهر وبرادراشه میگه از تو میترسم چیزی به نامم بزنم .الان چند وقته میگه تا کی من اموالمو به نام این واون کنم ۵۰۰میلیون بهت میدم توام مهریتو ببخش تا من بتونم خونه وماشینمو به نامم بزنم. ولی من میدونم خانوادم مخالف این کارن ..به نظرتون مهریم رو ببخشم یانه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جای تو با شرایط تو بودم با همچین مردی محال بود همچین کاری کنم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بهش بگو 

مالو اموالتان مال بچه هاتن

لابد میخای بدی ب اونا ک زدی ب نامشان

بگو اگ برای من بودن منم میبخشیدم   

بگو مال من همون مهریه 

از حقم نمیگذرم اگ بچه هاتو دوس داری آیندشون برات مهم باشن انتقال بده اموالتو اگر نه با منم کار نداشته باش چون اینکارو نمیکنم

بگو ب زن و زندگیت اعتماد نداری بذار بقیه بخورن تو کار کن حمال بدبخت....

من جای تو با شرایط تو بودم با همچین مردی محال بود همچین کاری کنم

خوب چیکار کنم میگه میخوام کار جدیدی شروع کنم اگه تو این کارو نکنی نمیتونم اموالمو بنامم کنم نمیتونم پیشرفت کنم میگه میخوام بدونم من این همه دارم کار میکنم برای کی کار میکنم

اون میخواد طلاقت بده راحت برا همین میگه ببخش 

هیچ وقت این کارو نکن 

چون اون برات نقشه داره 

تو هم با وکیل مشورت کن و تو فکر پول و کار و پس انداز باش 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
بهش بگو مالو اموالتان مال بچه هاتنلابد میخای بدی ب اونا ک زدی ب نامشانبگو اگ برای من بودن منم میبخشی ...

ای ول  دقیقا همینارو بش بگو 

بزنه ب نام بچه هاش

تو هم تحت هیییییچ شرایطی نبخشیا

نهایتا مهریتو بزن اجرا  و باهمین تهدیدش کن ک اموالشو بکنه ب نام خودش البته اگه خانوادش دادن 

۵۰۰ تومن بده باهم زندگی هم کنید یا جدا بشین؟

باهم زندگی کنیم میگه میخوام خیالم راحت بشه بتونم اموالمو به نامم بزنم میخواد کار جدیدی رو شروع کنه باید همه سرمایشو بزاره تو کار

خوب چیکار کنم میگه میخوام کار جدیدی شروع کنم اگه تو این کارو نکنی نمیتونم اموالمو بنامم کنم نمیتونم ...

بهترین کار اینه با مادر پدرت مشورت کنی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.