2777
2789
عنوان

مردی که یهو دیگه جواب پیاممو نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
دو تا تاپیک قبل منو بخون،طرف بعد یکسال و نیم یهو ترکم کرد

اخه ظهری خودش زنگ زد بهم همه چی خوب بود ولی یهو ۶ ساعته نیس منم پیام دادم و زنگ زدم جواب نداد...اصلا سابقه نداشته ...نمیدونم چرا حسم میگه رفته چون ادمی نیس اینهمه منو بیخبر بزاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همین دیگه حتمامشکلیبراش پیش اومده یاگوشیشاگمکرده

باورت میشه مشکلیم براش پیش بیاد سریعا بمن خبر میده ...حتا شده با یه پیام کوتاه....ولی الان کلن ناپدید شده

باورت میشه مشکلیم براش پیش بیاد سریعا بمن خبر میده ...حتا شده با یه پیام کوتاه....ولی الان کلن ناپدی ...

شماره ی دیگه ای ازش نداری

محل کارش یاخونشون 

انشالله که حالش خوبه وخودش ی خبربهت میده 

عزیزم دوس پسر من از پیشم رفت،شما باز خوب میگی زنگ ز‌د

پارتنر شما که قبلش اماده سازی کرده که مامانش فهمیده دوسدختر داره و ازین حرفا....مال من اصلا هیچی نگفته و الان یهو نیست

بچه ها خودش  پیام داد و زنگ زد گفت مشغول کار یکی از دوستام بودم...ولی نکته جالبش اینجاست گفت به دوستم راجع به رابطم با تو گفتم ...گفت دوستم گفته همین خانم و برا ازدواج بگیر !!! اینم مث اینکه جواب داده نمیشه چون شرایطمون بهم نمیخوره اون مطلقس ولی من مجرد ! بعدم پارتنرم گفت این دفعه همو دیدیم شناسنامتو بیار ببینم توش چقد خط خطیه !!!

بچه ها بنظرتون این حرفای امشب ش توهین نبود؟!

دوستان بنظر تون این حرفای امشبش بعد یهو غیبت چند ساعتش چه معنی میده!؟ تا حالا دوسه بار دیگم بهم گفته شناسنامه تو بیار ببینم ...من از روز اول بهش گفتم مطلقم...

بچه ها بنظرتون چرا همچین میکنه؟!