2777
2789
عنوان

وایی نزدیک بود لیزبخورم خجالت کشیدم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست
کی بوده طرف؟وقتی انقدر به دیگران بها میدی شده که به خودت اول بها داده باشی تو زندگیت؟!

چطور یعنی کلامنظورم اینه جلوی اون خجالت میکشم باهاش حرف نمیزنما 🥲👈🏼👉🏼

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مسخره هم کنه مگ چی میشه همه ادماتوزندگیشون کارای مسخره زیاد کردن آدم بی عیب وجود نداره

اخه خب مسخره کنه ناراحت میشم من تاحالابی احترامی نکردم بشش

چطور یعنی کلامنظورم اینه جلوی اون خجالت میکشم باهاش حرف نمیزنما 🥲👈🏼👉🏼

اهان 

تو مخی واسه خودت درست نکن کاریه که شده منم بارها سمت تونم تو عابر پیاده راه میرم پام میپیچه خیلیام میشناسنم اما برام مهم نیس 

اخه شلوارم پاره شد مامانم اذیتم کرد 🥲

اهااا من یادمه تو رو تاپیک زده بودی بیشتر از حرفهای مامانت ناراحت شده بودی

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

ای بابا ول کن مادرن دیکه خیلی به خودت سخت نگیر زندگیو

اخه خب بجای اینکه مامانم بگه اشکال نداره پیشوامده بدترگفت توم اسکلی که میوفتی؟ دروغ میگی حرفتوباورنمیکنم انقد اذیتم کرد گفت اینطوری اومدی دوساعت داشتم گریه‌میکردم سرحرفاش

کدوم همکلاسیم اومد حالموبپرسه وقتی خوردم زمین؟ هیوکس نیومد پیگیرم شه

بیخیال مردم باده معدشون بیرون میاد بعد صاف صاف راه میرن تو که کار زشتی نکردی

خب میدونم میگم اخه ضایع بود من خیلی حساسم به‌اونن 🥲

اهان تو مخی واسه خودت درست نکن کاریه که شده منم بارها سمت تونم تو عابر پیاده راه میرم پام میپیچه خیل ...

نه میدونم به شناختن نیست اخه روش انگاری کراشم حساس شدم همش میخوام بهترین و.. سرسنگین باشم پیشش

جلوییم پرسید چراجاتوعوض کردی گفتم پیش محی لیزخوردم خجالت کشیدمم الان یه سوتی دیگه دادم 🥲

کسی ک درست تربیت شده باشه هیچوقت دیگرانومسخره نمکنهرفتار هرکسی ویترین شعور خانوادشه

نمیدونم.. خوشم میادازش