2777
2789
عنوان

دختریم ک پاک زندگی کردم اما دیگه میگم خراب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 66 پست

خودت میگی با پسرا چت میکنم میخوام دیت برم کنسل میکنه دنبال رابطه و عشقم و ... از نظرت صاف و ساده ای 

بعد اون بدبختی که مثلا بینیشو عمل کرده خرا.به؟؟؟ شاید اندازه تو دنبال زید نباشه اون 😑😵‍💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا فکر کردی اکثر اونایی که بقول تو خراب هستن زندگی خوبی دارن توشون تک و توک اگه یه خواستگار خوب براشون پیش اومده  اکثرشون بعد ازمدتی مورد  سواستفاده قرار  گرفتن ترک شدن پس حداقل پاک بمونی به نفع خودته بعدشم سنی نداری تمیزو مرتب باش و روی ویژگیهای مثبت کار کن و از خدا بخواه یه آدم مناسب سرراهت قرار بگیره 

این جور پسرا حتی ارزش اینو ندارن که تف تو صورتشون بندازی چه برسه به این که پاکی و نجابتت رو بخاطرشون ...

هیچ لذتی نمیبرم ن لذت اینک برم بااینو اون و ازاون شاخه ب این شاخه بپرم ن اینک عشق پاک و ازدواج و...  

ببخشید ولی همون بهتر که مردی که اهل دراگ و برنامه اس نصیبتون نشده 

واقعا به خاطر همچین مردهایی که با همون پلنگ هام مدت محدودی سر میکنن، میخواین ارزشها و در واقع ارزش خودتون رو تغییر بدین ؟ خب عجیبه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
اخه یبارم نشده ی پارتنر داشته باشم منو بخاد😭😭😭

چ ربطی داره

تو خوشبختی رو از خدا بطلب و دعا کن

اگ بهش اعتماد کنی میبینی که به وقتش خوشبخت ترینی...و همه اونا ک الان حسرت شونو میخوری یا خوشبخت نیستن یا بعضیا در شرف طلاق

اینجوری خوبه؟

انقد طلاق زیاد شده،میخای روحت بشکنه؟

عجول نباش و ب خدا بسپر و بگو بهترینشو بهم بده

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱

خب به سلامتى 

جاى غلطى دنبال عشق و دوست داشتن ميگردى 

مثلا اگر خراب بشى حال و روزت و اوضاع زندگيت درست ميشه ؟! 

اين فكره اخه دارى !!!!

دم دستى بودن هنره ؟! 

اينكه هر كى از راه برسه دست ماليت كنه خوبه ؟! 

مطمئن باش اونا ادماي درستى نبودن همون بهتر كه رفتن 

اگر ميخواى دم دستى باشى اكى خراب شو 

اگر نه كه براى خودت ارزش قائل بشو 

چت روم جاى پيدا كردن كيس مناسب نيست 

حالا فكر نكنى اينجورى حرف ميزنم الان جانماز اب ميكشم و مومن و محجبه هستم 

نه اتفاقا كاملا برعكسشم ...

حرفم اينه خراب نشو براى وجودت ارزش قائل شو 

برو انتخاب کن دوست شو ارتباط بگیر این حقه توعه ولی رابطه جنسی نداشته باش بدنت رو در اختیار هرکسی قرا ...

اره حتما پسری راضی میشه بااین شرایط تو رابطه نداشته باشی بهت خیانت میشه  چون همه ج.... پسند شدن

دلشث۲۳سال راضی نگه داشتم

الان ۲۳ بخدا خیلیا اصلا فکر ازدواجم نیستن

چیکار کنیم اخه ک متاسفانه پسرا دیر تصمیم میگیرن

و دخترام پر توقعن اکثرا

و سن ازدواج بالا رفته

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
خودت انتخاب کردی پاک باشیانتخاب خودت بوده مگه نه ؟

اره اما چرا کسی قدر نمیدونه؟  واقعا پس فردا حتی ازدوتجم کنم بگم رابطه نداشتم باورش نمیشه الکی انگار دارم خودم محروم میکنم