2777
2789
😂😅اشکالش چیه

خیلی خزه😔😅

تصورش کن یه عروس با شنیون و لباس عروس

یه عکس بزرگ گرفته دست داره می رقصه 😭😭😭💔

یعنی اون لحظه بقیه تو دلشون چی میگفتن خدا😱

12 ساله میگذره ولی هنوز عصبی میشم😢😂

خب اصلا استفاده اش نمیکرد چون نه مدلش مردونه بود ( پر نگین بود 🤣 ) و نه سایزش بودیه چند هفته که گذ ...

آخی چ با شخصیت هم بوده چیزی بهت نگفته

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خزه😔😅تصورش کن یه عروس با شنیون و لباس عروسیه عکس بزرگ گرفته دست داره می رقصه 😭😭😭💔یعنی اون ...

اصلا چیزه خجالت آوری نیست 😂ولی گفتن و شما بامزه ش کرده ..بهترین شب زندگیت بوده همه درک میکنن .

تو دانشگاه یه آقایی همکلاسیم ن بود قد بلند و چهارشانه لامصب شلوار کتون می‌پوشید شلوارشو خیلی می‌کشید بالا جوری ک همه چیش معلوم بود یه بار ساعت استراحت بود در کلاس رو بستیم داشتیم آقایون رو مسخره میکردیم منم گفتم آقای فلانی چقد چیزش بززررررگههههه نگو ک آقای فلانی پشت در بوده و صدامو شنیده آخر فارغ‌التحصیلمون پیام داده بود به دوستم و به رو دوستم آورده بود همیشه یادش میفتم از خجالت آب میشم 

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
خیلی خزه😔😅تصورش کن یه عروس با شنیون و لباس عروسیه عکس بزرگ گرفته دست داره می رقصه 😭😭😭💔یعنی اون ...

عکس کی بود؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

تو دانشگاه یه آقایی همکلاسیم ن بود قد بلند و چهارشانه لامصب شلوار کتون می‌پوشید شلوارشو خیلی می‌کشید ...

واای این بده😂😂😂😂

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
تو دانشگاه یه آقایی همکلاسیم ن بود قد بلند و چهارشانه لامصب شلوار کتون می‌پوشید شلوارشو خیلی می‌کشید ...

چقدر بی ادب اونم تو محیط دانشگاه😐

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دختر داییم گفت تو دانشگاه همه دخترا جمع بودیم 

یکی از دخترا‌گفت من میخوام عروسی کنم موهامو رنگ کنم بعد طلاق بگیرم (خونواده ش نمیذاشتن رنگ بزنه)

گفت یهو استاد اومد داخل گفت ن تورو خدا این کارو نکنی