2777
2789
اول ازدواج کجا بود عزیزم 13 ساله متاهلم پسرم 8سالشع

واویلا بعد سیزده سال دست بردار نیست اونم بچه هشت ساله،من خودم پسرم ده سالش اولیل خیلی گیر می داد ولی به حرفش می کردم البته افزاطی نبود کلا مانتوهام پوشیده وجلوبسته بود همیشه ،رنگای جیغ نباید می پوشیدم ولی بعد سه سال خیلی خوب شد هروقت گفت این کارو بکن انجام دادم الان اصلا براش مهم نیست شما با من فرق داری طرفت کلا بدبینی داره

واویلا بعد سیزده سال دست بردار نیست اونم بچه هشت ساله،من خودم پسرم ده سالش اولیل خیلی گیر می داد ولی ...

نمیدونم چشه میگه من زن چادری میخوام با حجاب باشه منم بی حجاب نیستم هر جایی نمیزاره مانتویی باشم تازه وقتی مانتویی ام مانتو هام بلنده آرایش هم اگه اونم اگه بکنم خیلی ملییح نمیزاره همچی بدجور بهم نگاه میکنه اگه یوقت رعایت نکنم خدایی به نظرت چرا اینجوریه؟؟ منم که تو زندگی براش کم نمیزارم همیشه محبت شوخی بغل بوس بخدا نمیخوام تعریف کنم درسته خیلی خیلی زنه تمیزی نیستم مرتب اینا ولی خب خیلی شوهر دوستم وشوخم در کل این نمیدونم چشه بهش گفتم زن محجبه چادری میخوای منو طلاق بده برم رد کارم چندین بار همین چندماهه قهر کردم رفتم خونه بابام احساس حقارت همش بهم دست می‌داد خودکم بین شده بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چشه میگه من زن چادری میخوام با حجاب باشه منم بی حجاب نیستم هر جایی نمیزاره مانتویی باشم تازه ...

عزیزم مشکل شما نیستی ایشون بدبین وبدگمان اختلا ل پانارویید داره،این جور مسایل ریشه تربیتی داره یا تو خونوادش پدرش همینجوری بوده یا در گذشته بهش خیانت شده باید برین مشاوره