تو دوران دانشگاه پیشنهاد داشتم ولی برای دوستی بوده
حتی یه خواستگار رسمی نبوده
حتی اینجام یا یه پسر همشهری حرف زدم اونم گرخید 😅
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید آداب معاشرت بلد نیستید و رفتار و گفتار جذاب ندارید
مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست « حافظ » دروغ میگن زمان حلش میکنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر میکنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘
شاید آداب معاشرت بلد نیستید و رفتار و گفتار جذاب ندارید
اینم میشه گفت. ولی خب باید چطور حرف بزنم.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اخه چه کیفی کنم از مجردی از سال ۹۸ تایپیک زدم شوهر میخوام
هنوز مجردم.
خستم.
دوستانی دارم که در سال ۵ با ۶ بار براشون خواستگار میاد اونم سنتی
ولی من هیچی
نه سنتی نه صنعتی نتوستم