2777
2789
عنوان

خدا شانس بده واقعا

79 بازدید | 15 پست

بعضی ها نمیفهمن بچه هاشون کی بزرگ میشن

همه دور و برشون هستن نگه میدارن

تر و خشک میکنن 

یکی هم مثل من و امثال من تنها تنها،نمیدونم واقعا حکمت این چیزا چیه 

بروخداروشکرکن سالمه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

عزیزم

اون بچه هایی که هر روز یکی نگهشون میداره رو من زیاد دیدم

تهش چیز جالبی نشدن

با خاله اش بیشتر صمیمیه تا مامانش

یکی دیگه بیماری اسهال و.. زیاااااد

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر میکنم ،اما بخدا که مردم از خستگی

پس من چی بگم برا کلاس گفتاراش

هرروز دوساعت میبرم میمونم تا ظهر دوساعت بااوتوبوس میارمش

قدر بدون نق نزن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
عزیزماون بچه هایی که هر روز یکی نگهشون میداره رو من زیاد دیدمتهش چیز جالبی نشدنبا خاله اش بیشتر صمیم ...

والله خواهر شوهرم ۳تا زایید نفهمید کی بزرگ شدن 

از بس که مادرش کنار گوشش نگه میداشت

والله خواهر شوهرم ۳تا زایید نفهمید کی بزرگ شدن از بس که مادرش کنار گوشش نگه میداشت

میدونم منظورتو

خیلی سخته خسته کننده است واقعا بعضی جاهای بچه داری

بعضی جاها دلت میخواد فقط یه ساعت برای خودت باشی..

🙂🙂 خدا هر نعمتی میده در ازاش یه تکلیف هم میده

خدارو شکر سالمن

😍 تنشون سالم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خدا قوت منم از ۲۴ ساعت شبانه روز ۲ ساعت میخوابم با دوقلوهام

روزای قشنگ دوقلو ها هم میرسه

🥺❤️❤️❤️❤️

حالا تا اون روزا من از خستگی نابود شدم

نه این حرفو نزنید

خدا نکنه

کنکور دادنشون رو هم میبینید

🥰😂❤️ دانشگاه رفتن و...

خدا قوت منم از ۲۴ ساعت شبانه روز ۲ ساعت میخوابم با دوقلوهام

اسی میدونم سخته ها ولی غصه نخور من شش صبح بیدار میشم شیم نهایت زود بخابم ساعت دو هست دو تا بچه مدرسه ای هم دارم شوهرمم ی شهر دیگست و اینکه تازه خودمم شاغلم 

عشق ممنوعه❤️‍🩹
اسی میدونم سخته ها ولی غصه نخور من شش صبح بیدار میشم شیم نهایت زود بخابم ساعت دو هست دو تا بچه مدرسه ...

خدا قوت عزیزم 

من کل دیشب نتونستم بخوابم باور میکنی

از صبح تا الان هم یکسره بیدارم