2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ولی کسی به دلم نمیشینه😞 اصلا حس خدبی به ازدواج ندارم شما با عشق ازدواج کردین؟

ایشالا پیدا شه اون مرد خوشبخت

نه سنتی ولی چون پسر عموم و دختر عموم بودیم تقریبا شناخت داشتیم

نه همون پنج شیش سالگی

اتفاقا این سن سخت ترین حالت برای بارداری و داشتن یه نوزاده چون بچه اول میره پیش دبستانی و بعدش کلاس اول که خیلیییی وقت و حوصله و انرژی میخواد ، بعد همزمان مامانش حامله باشه با ویار و دردای حاملگی یا تازه زایمان کرده باشه و نوزاد و زردی و شیر دادن و این دردسرا خیلی سخت میشه . هم مادر خیلی بهش فشار میاد هم بچه اولش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه هام ۲ سال و ۱۰ ماه باهم اختلاف سنی دارن اولش سخت بود ولی الان واقعا راضیم همبازی همن و دیگه هرروز داستان ندارم ک من با کی بازی کنم خیلی هم همو دوس دارن بزرگه هر چی تو مدرسه و پیش دبستانی یاد گرفت به کوچیکه هم یا داد از خیلی بابتا نسبت به تک فرزندا یا فاصله سنی زیاد راحتترم