2777
2789

شوهرم بیش از حد بچه ننه و وابسته به اوناست

سری قبل عمل کرد هم ترسیدن هم اولش بود یکم اهمیت دادن

حالا اینبار عمل کرده اصلا فرار میکنن فقط اذیتشون هست میشه گفت چون میدونن چقدر نگهداری میخواد

خواهرش اون روز اومده بود همش حرصش میگرفت به من تیکه مینداخت 

یکی از خواهرش که مجرده تا دم در میاد یه نمیاد بپرسه جالت چجوره 

یکیش اومد شوهرم گفت شبا بیا اینجا بخواب به قطره انداختن کمک کن میگه نمیتونم و اصلا نمیاد زیاد سر بزنه یا میاد هم فقط اذیتشون هست یه نمیگه کمکی چیزی نمیخوای

دو روزه منتظره برادرش بیاد یه سر بزنه بهش نمیاد 

پیرفت سرویس تو حیاط دیدش الکی گفته بود قلبم تیکه تیکه شده از ناراحتی

مادرش اومد دید خونه بهم ریختس به من اخم و تخم میکنه و تیکه میندازه 

اصلا چی بگم 

منم تنها خواستم رفتن از این ساختمونه 

فقط راهکار بدین این مدت مغزشو به کل شستشو بدم و تمام 

😑😑

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش باید بفهمه خانوادش چطورین تو هر چی‌ بگی باور نمیکنه.بد گویی نکن فقط ب شوهرت برس

اون سری بیشتر از الان رسیدم اونا چون مهمون میومد و وسایل میاوردن چند روزی شوهرمو نگه داشتن باز هم میگفتن خودت غذا بپز بیار

حالا همش میگه اونا منو نگه داشتن 

عزیزم اینجور مواقع بجای غر زدن باید مثل پروانه دورش بچرخی و قربون صدقش بری و بگی الهی سایت ۱۲۰سال بالای سرم باشه الهی هیچوقت مریض نشی ،چون من و توکسی را غیر هم نداریم و تازه دارم میفهمم چقدر تنها و بی کسیم ، خودم همه جوره کنارتم توهم قول بده خوشی و ناخوشی پیش من و بچها باشی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم اینجور مواقع بجای غر زدن باید مثل پروانه دورش بچرخی و قربون صدقش بری و بگی الهی سایت ۱۲۰سال با ...

من خونه حوصلم سر میره برم خونه بابام مهمونی زشته یا چند روزی صبر کنم

من خونه حوصلم سر میره برم خونه بابام مهمونی زشته یا چند روزی صبر کنم

صبر کن عزیزم، جوری وانمود کن که واقعا تحمل دیدن ناراحتی و غم همسرتو نداری ، جوری رفتارکن که فکرکنه تنها کسی هستی که تو شرایط سخت داره ....بگو دلم لک زده برم یه هوایی به سرم بخوره ولی حیف دلم نمیاد تنهات بذارم، اگه ی روز مادرو خواهرات میومدن پیشت میرفتم ولی حالا ابدا دلم نمیاد ... 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
صبر کن عزیزم، جوری وانمود کن که واقعا تحمل دیدن ناراحتی و غم همسرتو نداری ، جوری رفتارکن که فکرکنه ت ...

دقیقا همینطوره 

دارم از بی حوصلگی دیوونه میشم اما شوهرم شدیدا این یک هفته رو نگهداری میخواد هر روز باید سوپ بپزم آبمیوه بگیرم واسش و خانواده از خود متشکرش اومدن پذیرایی کنم 

داروهاشو بدم و....