2777
2789
عنوان

مشاور تغذیه یا مربی اینجا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگفتم نخور !!!!! باید بخوری سکنه کشته خوابیدن خودشوااق می‌کنه ولی سوپ بخور اش بخور سالاد بخور خواب م ...

اها من منظورتو اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگی نخور 

واسه صبحونه مثلا تخم مرغ اب پز رو با چقدر نون بخورم یا اصلا نون بخورم؟ 

اها من منظورتو اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگی نخور واسه صبحونه مثلا تخم مرغ اب پز رو با چقدر نون بخو ...

تخم مرغ یه چیزی هست که میشه باهاش نون نخور 

دوتا تخم مرغ بخور یکی با زرده یکی بدون زرده 

کنارش اندازه نوک انگشت نون بذار دهنت فقط مزشو حس کنی ولی به مرور اونم حذف کن 

غذاهایی برای صبحانه انتخاب کن که نون زیادی نخوان 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

تخم مرغ یه چیزی هست که میشه باهاش نون نخور دوتا تخم مرغ بخور یکی با زرده یکی بدون زرده کنارش اندازه ...

شما لیستی از غذا های مختلف برای وعده های مختلف ندارین بفرستین 

کل مشکل من اینه که نمیدونم چی بخورم در واقع دنبال یه فهرست غذام تو گوگل هم خیلی سرچ کردم ولی خب به نتیجه ای نرسیدم متاسفانه 

اها من منظورتو اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگی نخور واسه صبحونه مثلا تخم مرغ اب پز رو با چقدر نون بخو ...

من موقعی که مدرسه میرفتم برای صبحونه تخم مرغ آب‌پز در کنار یه دونه سیب زمینی آب پز میخوردم  ، نون اصلا نخور 

شما لیستی از غذا های مختلف برای وعده های مختلف ندارین بفرستین کل مشکل من اینه که نمیدونم چی بخورم در ...

همین پیجایی که من فرستادم برات رو بری الان با دقت ببینی و بخونی از یه دکتر تغذیه هم کاربلدتر میشی! خودتو با سرچ گوگل سردرگم نکن از یه پیج معتبر بهتر میتونی یاد بگیری 

شما لیستی از غذا های مختلف برای وعده های مختلف ندارین بفرستین کل مشکل من اینه که نمیدونم چی بخورم در ...

اینا برای کاهش وزن خوبه ولی تایم خاصی دارن 

بادو هندی 

چای سبز

قهوه 

خاکشیر 

کاهو

هویج 

کلم سفید 

آب زیاد 

ورزش 

سینه مرغ 

سینه بوقلمون 

عدس لوبیا 

نخووووود محشره 

نون جو 

جوجه کباب بدون کره 

آش های بدون رشته 

سوپ  های کم کالری 

اینا پروتیین خیلی زیادی دارن مدت زیادی سیر میمونی و کمتر میخوری درنتیجه .

ولی برای کاهش وزن فقط کافیه حجم غذا رو کم کنی ولی ارزش غذایی رو بالا ببری 

مثلا فردا صبحانه دوتا تخم مرغ یکی بدون زرده باشه بخور کنارش هم یه ساقه کرفس یه فنجون هم چای سبز 

تا عصر سیر نگه میداه 

غروبش گشنه شدی پنج تا بادوم بخور با آب زیاد 

اگر خیلی گشنه بودی همون ظهر نهار بخور مثلا شش قاشق برنج با ۲۵۰ گرم سینه مرغ 

شام هم سالانه‌ای مقوی مثل سالاد کلم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اینا برای کاهش وزن خوبه ولی تایم خاصی دارن بادو هندی چای سبزقهوه خاکشیر کاهوهویج کلم سفید آب زیاد ور ...

خیلی از ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و کمکم کردی