2777
2789
عنوان

بابام واسه مامانم گوشی نمیخره

104 بازدید | 13 پست

مامانم ۳۸ سالشه  گوشی نداره هیچوقت هم نداشت 

یعنی نوکیا داره 

مامانم میگه پیر زنا هم گوشی هوشمند دارن میگه از خجالت میمیرم 

بابام پول داره اما نمیخره 

مامانم میگه بخر بابام میگه میخوای چیکار  کارخونه هات مونده  خودش گوشی داره برا مامانم نمیخره 

میگم بهش فردا مامانم بمیره تو دلش حسرت میمونه بابام میگه آدم مردنی حسرت کربلا تو دلش میمونه که کربلا رفته 😐😐😐  مامانم با پس انداز خودش رفت کربلا 

واقعا موندم 

برا منم چون کرونا اومد  گوشی خرید برا درسام 

🙂🙃

چ بابای خسیسی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا

دلسوزی نکن ... مادرت خودش باید ازپس خودش بربیاد  تو حرصشو نخور  من اینقد واسه مامانم حرصای الکی خوردم  مریض شدم حالا میگم ب درک جرا اونا بفکرمن نیستن  همش من بفکر اوناباشم  دیگه هرچی ام بشه میگم بمن چه  همین ضعیف بودن مادر خودش بزرگترین اسیب ب دختره  وقتی ازدواج کنی این اسیبا تازه نمیایان میشه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔