2777
2789
عنوان

وام چهل‌تومنی بلوبانک

267 بازدید | 55 پست

تاحالا کسی از بلوبانک وام ۴۰ تومنی گرفته؟

من ۵ماه پیش ۱۰ تومن ازش وام گرفتم یه قسطش مونده اونو پرداخت کنم بهم ۴۰ تومن میده ؟ یا پلکانی هستش ؟ 

من خیاطم مشتری هم زیاد دارم اما نمیدونم چمه اصلا انگیزه ندارم بزور مشتری قبول میکنم میخوام یه وام بگیرم مجبور شم کار کنم که قسطاشو بدم😑😑

منم دیروز ده تمنیش تازه گرفتم 

شنیدم اینو تصویه کنی ماه بعدی ۴۰ تمنی فعال میشه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ده تومن راچطورمبتونیم بگیریم؟ سودس چنددرصد؟

سود ۲۰ درصد 

اگر یماهه تسویه کنی سود نداره 

من ۳ ماه یه مبلغی تو حسابم بود برام فعال شد 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
بایید بریم کذوم بانک برا درخواستش؟

عزیزم بلوبانک نصب کن احراز هویت  میکنن ثبت نام بکن بعد باید تا ۳. ماه مثلا ۳ میلیون داخل حسابت باشه تا امتیاز حسابت بالا باشه با کارت هم کار بکن مثلا همین خریدا روزمره ات 

بعد ۳ ماه بهت ده تمن میدن اونو تسویه کنی ماه بعدی ۴۰ تمن میدن بهت