زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 258 عنوان معلمم فقط دعا میکنم چهارشنبه شه 😂😆آخر هفته 97 بازدید | 8 پست شاغلا شمام همینید ؟ من ۸۰ درصد هفته سر درد دارم مثل الان تازه یه بچه هم دارم ۲ روز موندههههه تا آخر هفته کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏 امروز | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 7340 خواهر شوهر منم همینه یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 26496 دعا کنین منم روزی همکارتون شم واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 258 خسته نباشی مرسی کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
jojetalai عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3748 حالا ما که محیط کارمون متشنج و بده حق داریم منتظر آخر هفته باشیم شما دیگه چراا؟؟؟مگه نمیگن شغل معلمی شغل با عشقیه😆
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 258 حالا ما که محیط کارمون متشنج و بده حق داریم منتظر آخر هفته باشیم شما دیگه چراا؟؟؟مگه نمیگن شغل معلمی ... چه ربطی داره چرا انقدر اسم معلما بد در رفته خب آدم کار کنه خسته میشه دیگه کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
jojetalai عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3748 چه ربطی داره چرا انقدر اسم معلما بد در رفته خب آدم کار کنه خسته میشه دیگه الان گفتم اسم معلما بد در رفته که با این لحن جواب میدین😳😳😳ترجیح میدم بحث نکنم و از این تاپیک خارج بشم لطفا دیگه ریپلای نزنید
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 258 الان گفتم اسم معلما بد در رفته که با این لحن جواب میدین😳😳😳ترجیح میدم بحث نکنم و از این تاپیک خارج ... مگه چی گفتم 😐 کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏