2777
2789
عنوان

یه توصیه درباره خرید عطر دارم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 71 پست
نه خب اجباری نیست که همه عطر گرون بزننعطرهای ۱ و ۲ تومنی هم حتی پیدا میشه ولی درصد الکلشون واقعا تعد ...

2 تومنی فیک نیست؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من بودجه ام میرسه در حد گودگرل و باکارات رژ و...ولی با عطر خیلی حال نمی‌کردم و الان بهونه ام جور شد ...

وای من نمیدونم چرا باکارات انقد گرونه

به معنای واقعی بوی قند سوخته میده 

بازم بگرد بالاخره از یه عطری خوشت میاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2 تومنی فیک نیست؟

نه بعضی عطرها ۲ تومن تا ۳ تومن هستن ولی اورجینالن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
وای من نمیدونم چرا باکارات انقد گرونهبه معنای واقعی بوی قند سوخته میده بازم بگرد بالاخره از یه عطری ...

اصلا تو انتخاب عطر خیلی وسواسم و ح میکنم اون چیزی که من می‌خوام اصن نیست( هست ولی پیداش نکردم )

اکثرا از عطر هایی که استفاده کردم و رفتم بیرون خودم باهاش حال نمی‌کردم !😂💔

به نظرتون تو شرایط سخت اقتصادی چند نفر میتونن اورجینال بخرن، خودم بشخصه ۶ ساله دیگه نرفتم سمت اورحینال دیگه پولم نمیرسه تو امسالم خیلی از هزینه های دیگم زدم ،مثلا ارایشگاه رفتن ،تو خونه اپیلیدی میکشم و ابرو برمی دارم ،رستوران رفتن و خیلی خیلی کم کردم ،قبلا الکی میرفتم فروشگاه خرید های که دوست داشتم میکردم ،الان نمیرم فقط خرید های ضروری ،اوضاع اقتصادی برای قشر کارمند خیلی خیلی بد شده 

2 تومنی فیک نیست؟

همونایی که تا دو سه سال پیش 500 تومن بودن

الان شدن 2 تومن. فقط قیمتا الکی بالا میره

وگرنه رو فیک بودنشون تاثیری نداره که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
عطر برای فرد میگرنی معرفی میکنید.از بوی شیرین هم اصلا خوشم نمیاد

وای وای وای که منم مثل خودتم

با بوی خیلی از عطرها میگرنم عود میکنه

به نظرم فقط میتونی عطر خنک بزنی 

همونایی که تا دو سه سال پیش 500 تومن بودنالان شدن 2 تومن. فقط قیمتا الکی بالا میرهوگرنه رو فیک بودنش ...

خب وقتی اینا ۵۰۰ بودن فیک ۵۰ بوده

الانم اورجینال ۲ تومنه فیک ۲۰۰

الکل فیک ها خیلی غالبه کلا فرمولاسیونشون فرق داره 

روحیه کمالگرای من میگه یا یه چیز رو نداشته باش یا بهترینش رو داشته باش که این روحیه خیلی غلط میکنه ادم معمولی معمولی زندگی میکنه ما پول لباس مارک نداریم پول عطر اورجینال نداریم دلیل نمیشه لخت و بی بو بگردیم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خب وقتی اینا ۵۰۰ بودن فیک ۵۰ بودهالانم اورجینال ۲ تومنه فیک ۲۰۰الکل فیک ها خیلی غالبه کلا فرمولاسیون ...

دو سه سال پیشم عطر 500 تومنی معمولی بود

الان همون معمولیا گرونتر شدن

مردم فک میکنن چون گرونه پس اصله

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

دوستای عزیزم من تاپیک رو قفل میکنم چون قصدم از تاپیک چیز دیگه بود ولی بعضیا کلا عادت دارن ادب و فرهنگ نداشته‌شون رو به رخ بکشن اما خدارو شکر من طرز رفتار با این افراد رو یاد گرفتم اون هم نادیده گرفتنشون هست چون واقعا بلد نیستم باهاشون بحث کنم چون هیچوقت تو اون فرهنگ و آداب قرار نگرفتم که زبانشون رو بلد باشم.