2777
2789
عنوان

قرص اسپیرونولاکتون‌

74 بازدید | 15 پست

پایین. عکس صورتمو میزارم

من ۴ سالی میشه صورتم پز از جوشه و اصلا خوب نمیشه هر چقد دکتر پوست میرم میگن برو دکتر زنان، پریودم نامنظمه اگه قرص دورسبلین یا سیبل نخورم پریود نمیشم،

یک هفته اس رفتم دکتر زنان قرص سیبل و اسپیرونولاکتون برای جوش هام نوشته، کیا مصرف کردن و برای جوشهاشون تاثیر داشته؟؟؟؟؟ من یکساله نامزدم تا حالا صورتمو بدون کرمپودر ندیده😥😥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361851400][/QUچن سالته آبجی بنظرم بخاطر هورمونه این جوری شدی خیلی از این سالن زیبایی ها رو دیدم این مشکلات پوستی جوش و فرو رفتگی و لک رو برطرف کردن چرا ی سر نمی‌زنی من دیدم کارشون خیلی خوبع

[QUOTE=361851400][/QUچن سالته آبجی بنظرم بخاطر هورمونه این جوری شدی خیلی از این سالن زیبایی ها رو دی ...

۱۹ سالمه، و اینکع هرکاری میکنم جوشام بره وقتی هم میره دوباره بدتر میشه، الان دکتر اسپیرونولاکتون نوشته گفته خیلی تاثیرداره

۱۹ سالمه، و اینکع هرکاری میکنم جوشام بره وقتی هم میره دوباره بدتر میشه، الان دکتر اسپیرونولاکتون نوش ...

آبجی برای هرکسی ی جور عمل می‌کنه من صورتم اینجوری نبود بیشتر بخاطر لک بدن و جوش های چونه ازش می‌خوردم که واقعا مزه اش خیلی بد بود تهوع می‌گرفتم ولی بزور یماه خوردم بی فایده بود برای من شاید برای تو خوب عمل کنه 

۱۹ سالمه، و اینکع هرکاری میکنم جوشام بره وقتی هم میره دوباره بدتر میشه، الان دکتر اسپیرونولاکتون نوش ...

ولی چیزهای شور چرب چیلی تا میتونی نخور خیلی تاثیر داره بیشتر سبزی و پروتینه و ماهی بخور