2777
2789
عنوان

خانمای آپارتمان نشین یه لحظه بیاین

117 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

من عفونت داشتم شنیدم عنبر نسا خوبه

خونمون آپارتمانیه 

خواستم بپرسم اگه من تو دستشویی این کارو انجام بدم دودش میره طبقه بالا ؟؟؟

چون ما همکفیم خودم تجربه ندارم ک ممکنه بو از طبقه ی پایین بیاد یا ن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا عنبر نسارا😂 نکن گلم این همه دارو فلان قرن ۲۱ عنبر نسارا؟

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

تورو خدا عنبر نسارا😂 نکن گلم این همه دارو فلان قرن ۲۱ عنبر نسارا؟

مطالعه در موردش داری؟؟ 

چه ربطی به قرن داره؟ 

من از نوجونی عفونت داشتم. هر چی دکتر و دوا بود رفتم جواب نمیداد‌ 

شروع کردم عنبر دونه دادن تمومو کشید . 

گوشمم عفوتت کرد با عنبر خوب شد 

دندون جراحی میکردم با عنبر خوب میشد 

هر زخمی رو دونه بده یا زخم عفونی با دیدن نتجیش شگفت زده میشی. 

هر دردی درمانش در طبیعت . 

مطالعه در موردش داری؟؟ چه ربطی به قرن داره؟ من از نوجونی عفونت داشتم. هر چی دکتر و دوا بود رفتم جواب ...

باشه.

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

یه دونه عرق زیره دارم ولی نمیدونم سبز با سیاه روش ننوشته

بروعطاری بخروبخور.من عفونت باعرقیجات حل میکنم.پنیرک دم کن بخور.دوره عنبرنسا خیلی وقت گذشته

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
هواکشو ک میزنم تو آشپذخونه هم روشن میکنم بعدم در بالکنو اینارو باز میکنم ولی گفتم بپرسم

خود خونت دود میزنم من خونمون تک واحدی بود ولی آپارتمان 

یعنی همسایه نداشتیم تو حمام دود کردم مجبور شدم کل حمام بشورم دود زد سیاه شد البته دو سه بار این کار کردم