2777
2789
عنوان

خسته شدم از خودم دیگه از این داغوووونی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 31 پست
تورو خدا بخاطر بچه ت تحمل کن طاقت بیار فکر شو بکن جز تو کیو داره🥺

والا بود و نبود من براش مهم نیست 

باباشو داره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای پس چرا میخوای طلاق بگیری بری پیشش تورو خدا بخاطر بچه ت تموم تموم سعیتو بکن

گفتم طلاق بگیرم جدا زندگی کنم تنها 

نمیزاره  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بچه تم نمیخایی ببری پیش خودت

نه دیگه.  اگر می خواستم بچم ببرم که همون خونه ی سوهرم بودم 

نمی خوام هبچ مسئولیتی داشته باشم 

هبچکی جای تورو نمیگیره تو ک غذا درس نمیکنی این بچه پس چی میخوره چن سالشه 🥺

غذای اماده  مثل سوسیس 

خشک بار. تخم مرغ ابپز  و رستوران

چقد گناه داره هم تورو درک میکنم هم دلم برای بچه ت کبابه کوچیکه بزرگه😭

۱۱ سالشه 

خوبم معمولا هفت هست روز این طوریم ب. خوب میشم میرم تو فاز شیدایی غذا میپزم 

به غذلش میرسه ناراحت نباش 

میره سر کوچه کباب میکیره موز وپسته ... و تنقبات سالم خونمون همیشه هست نیخوره خودس سیر می کنه 

۱۱ سالشه خوبم معمولا هفت هست روز این طوریم ب. خوب میشم میرم تو فاز شیدایی غذا میپزم به غذلش میرسه نا ...

عزبزم نمیدونم چیبگم لاقل پدر خوب داره ولی تو هم باید بخوری سالم بمونی بچه بکنار خودتم مهمی

عزبزم نمیدونم چیبگم لاقل پدر خوب داره ولی تو هم باید بخوری سالم بمونی بچه بکنار خودتم مهمی

فدای مهربونیت 

منم میخورم منها همین تنقلات دیگه چون هیچی نمی پزم بخورم تا چند روز