2777
2789
عنوان

شوهرم زده به سرش😑😑😑

166 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان.خلاصه توضیح بدم که چندماهه خونه پدرم هستم وقهراومدم.ویه مدته برای اینکه تکلیفم مشخص بشه مهریه ام گذاشتم اجرا که مجبور بشه طلاق بده یا اصلاح بشه.اما همسرم این مدت هربارررر یه چیزی میگه.یکبار میگه مگه یکیمون بمیریم تاخداطلاقت بده.یه بارمیگه حداقل ۱۰سال ناشزه ت میکنم و...میگه مهریه و نفقه هم دادم طلاقت نمیدم.میذارم موهات همرنگ دندونات بشه و...واسطه و...هم وسط اومدن.اما خودش مستقیم هیچ کاری نکرده و هیچ نگفته چ حضوری توی جلسات دادگاه چ پیامکی.فقط خط ونشون می‌کشه که عمراااا طلاق بدم وفلانحتی هیچ شکایتی ومیگه من نه شکایت میکنم نه طلاق میدم.خب منم خسته شدم ازاین وضعیت ومیخوام یا طلاق بده یا درست بشه زندگیمون.اما همه راه ها بن بسته.راستش خیلی جدی اون روز تهدید می‌کرد.موندم چ خاکی به سرم کنم.درکنار این تهدیداش ذاتا خیلی دلرحمه و قبلا طاقت اشکامم نداشت.موندم عوض شده یا میخواد بترسم کوتاه بیام🥴🥴🥴

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

لج کرده! وای دوستت داره نمیخاد طلاقت بده!

شوهر منم تو بحثمامون ک گاهی حرف از طلاق میزنم میگه برو بشین خونه بابات ، مهریه ات هم میدم ولی عمرا طلاقت بدم! که نری زن یکی دیگه بشی🥲 بعدا ک ازش میپرسم میگه آخه خیلی دوست دارم دیوونه نمیتونم ازت جدا بشم ، چه برسه بزارم با کس دیگه ای ازدواج کنی 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرمت ها از بین رفتهدیگه چ‌ زندگی

سر بی فکری ولج بازیاش به اینجا رسید.البته همسرم تا حالا باهام توی جلسات یا قبل وبعدش حرف زشتی نزده وکلاااا بیشتر ازناراحتی ودلخوریاش میگه و...

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

لج کرده! وای دوستت داره نمیخاد طلاقت بده!شوهر منم تو بحثمامون ک گاهی حرف از طلاق میزنم میگه برو بشین ...

اینم میگه طلاق بدم بری دستت بذاری تودست کسی دیگه و....عمرااااا .مگه یا من بمیرم یاتو.اصلا معلوم نیست چند چنده باخودش.کفر نباشه میگه خدااااا هم بیاد من طلاق نمیدم.شده زندگیمم پاش گذاشتم ونفقه و مهریه و.....هم دادم اما طلاق نمیدم

نتیجه مهریت چی شد چقد سکه میدن

جلسات رو نیومد.اما جلسات شورا و...میاد.نمیدونم فازش چیه.حکم ۱۱۴اومده.الان مونده اون اعساربزنه

چند وقته اجرا گزاشتی من نفقمم گزاشتم خبری نیست

حدود کمترازدوماه.جلسات برگزارشده اما مونده چقدر تعیین کنن.من نفقه اجرا نذاشتم.گفتم طلاق ندی نفقه میذارم اجرا.گفت هرکاری. میکنی بکن.نفقه واجرت المثل و...هم دادم طلاق نمیدم.ناشزه ات میکنم و....

ناشزه چیه من زودتر ترک انفاق زدم معتادم هست شاکی شدم ازش

اگه خونه روترک کنی و رابطه نداشتی باشی باهمسرت وبرنگردی تمکین کنی .زن ناشزه میشه ونفقه بهش نمی‌دن و همسرش حکم ازدواج مجدد می‌تونه بگیره