2777
2789

من جایی خوندم گرفتگی جزئی رگها توی اکو مشخص نمیشه و اگر عملکرد قلب رو تحت تاثیر قرار بده اونوقت اکو نشون میده

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل کلیه نداری؟

چون قبل از سیتی آنژیو باید اول آزمایش کلیه بدی به خاطر اون موادی که اسمش یادم نیست تو سیتی آنژیو برات میزنن اگه کلیه مشکل داشته باشه تو آزمایش اجازه نمیدن سیتی انجام بدی اما سیتی خیلی دقیقه توی انجامش قلب شکافته میشه و رگ های ریز رو هم مشخص میکنه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

چون قبل از سیتی آنژیو باید اول آزمایش کلیه بدی به خاطر اون موادی که اسمش یادم نیست تو سیتی آنژیو برا ...

آخه من اصلا اینجوری نبودم ۳روزه درد شدید داشتم میزد به دستم اول فکر کردم برای توده سینمه دکتر قلب رفتم گفت اکو و نوار قلبت خوبه علائمت هم جزو درد قلب نیست میتونه برای دیسک گردن باشه ولی بازم برای اطمینان آنژیو نوشت

آخه من اصلا اینجوری نبودم ۳روزه درد شدید داشتم میزد به دستم اول فکر کردم برای توده سینمه دکتر قلب رف ...

آخه پزشک حق نداره تا از سلامت کلیه مطمئن نشده سیتی آنژیو بنویسه چون دارو بهت میزنن و اون دارو اگر خدایی نکرده کلیه هات مشکل داشته باشه میزنه کلیه رو نابود میکنه قبلش هم برات آزمایش کلیه بنویسه اگر خوب بود اون موقع سیتی انجام میده 

آخه پزشک حق نداره تا از سلامت کلیه مطمئن نشده سیتی آنژیو بنویسه چون دارو بهت میزنن و اون دارو اگر خد ...

الان واقعا نمیدونم همون اکو و نوارقلب کافیه که گفت مشکلی نیست یا حتما این مورد باید انجام بشه🥲

الان واقعا نمیدونم همون اکو و نوارقلب کافیه که گفت مشکلی نیست یا حتما این مورد باید انجام بشه🥲

اگر از من که با یه مادر بیمار قلبی زندگی میکنم و ارشدمو گرفتم بگو برات اکوی تخصصی بنویسه با اکوی معمولی فرق داره همین به نظرم کافیه