2777
2789
عنوان

اینو یکی برام تو چالش نوشته بود🤣🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 138 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه مسموم:/ اصلا فلانی کی باشه که تعیین کنه شما خوشبختی یا نه 😒

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

استاتر من خیلی وقته میشناسمت از کاربری سابقم حتا وقتی تعلیق شدم و بصورت خواننده خاموش میومدم سایت تاپیکات و دنبال میکردم خدا وکیلی هم چیز بدی ندیدم پزی هم از تاپیکات احساس نکردم یعنی چیزی که شما توصیفش میکنی یا عکسش و میزاری ما خیلی خیلی لاکچری ترش و میتونیم اینستا ببینیم چرا کسی به اونا نمیگه پز زیر پوستی یا هر چیز دیگه ای اما برای من محرضه کاملا که خیلیها در این سایت خیلی بی دلیل به آدمی که هیچ شناختی ازش ندارن حسودی میکنن نه به شما بلکه به خیلی دیگه از کاربرا که حالا عکسی یا چیزی و از زندگیشون میگن یا میزارن

اما اون دومی خیلی خیلی از شما سوخته بود😂😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اوه یکیشون. رفته بود به همسرم پیام داده بود تو اینستا کلی چرت و پرت گفته بود نمی‌دونم همین هست یا نه

پیج همسرتو از کجا پیدا کرده😐🙄

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
استاتر من خیلی وقته میشناسمت از کاربری سابقم حتا وقتی تعلیق شدم و بصورت خواننده خاموش میومدم سایت تا ...

دوتاشون یک نفر هستن 🙁

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
این چرا امار دختر خاله هاتم داشت اسی بی شک فامیله بدجورم سوخته 😂😂😂

نه قبلا خودم از دختر خالم گفته بودم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

استارتر نمیشه شناسایی کن عزیزم؟ چه حرفای بیخود مینویسه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اتفاقا من خیلی از خودت و تاپیکات خوشم میادوایب قشنگی دارن(از این تاپیکای وایب بدبختی و بدحالی متنفرم ...

مرسی عزیزم خودمم ار تاپیک های اه و ناله بدم میاد 

من ندیدمت اسی هر وقت جایی خواستی عکست و بذاری من و تگ کن

باشه عزیزم

استارتر نمیشه شناسایی کن عزیزم؟ چه حرفای بیخود مینویسه

نه عزیزم اخه چه جوری شناسایی کنم

استاتر من خیلی وقته میشناسمت از کاربری سابقم حتا وقتی تعلیق شدم و بصورت خواننده خاموش میومدم سایت تا ...

من خودمم همیشه گفتم چیزه خاصی نبست  زندگی من آنقدر حرص نخورن بعضیا ازمن چه تو پول چه زیبایی چه همه چیز  خیلی بیشتر هست