2777
2789
عنوان

اینو یکی برام تو چالش نوشته بود🤣🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 4221 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خوشگلی ولی عکس پروفایلت حرص درآره،کاش حداقل یکم شبیه خودت بود😅

😅😅 من عکسشو دوست دارم یه غرور و اعتماد‌به نفسی تو‌ چهرش هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ان شاا،،،خوشبخت ترین بشی وزندگیت سرشارازآرامشاونم قدرتوبیشتربدونه

ممنون عزیزدلم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
تو هم که انگار خوشت اومده از حرفش 😂😂ولی به نظر من باید قدر شوهرتو بدونی، من عکسهای قبل از تزریقت ر ...

واقعا ؟

اگه مثلا خیانت هم داشته باشه بازم نظرتون همینه؟

ببخش میگم چون خودم در شرایط اسی هستم

واقعا ؟اگه مثلا خیانت هم داشته باشه بازم نظرتون همینه؟ببخش میگم چون خودم در شرایط اسی هستم

ببین شوهر منو شما شانسی که آوردن دستشون به دهنشون میرسه وضعشون خوبه سرهمین خیلیا جریان منو شنیدن گفتن ادامه بده طلاق بگیری پشیمون میشی وقتی آنقدر ساپورت هستی کجا میخوای بری خودمم دیدم تا حدی درست 

در کل دیدم شما زیاد سر در میاری گفتم بدونمعزیزم از کجا میخری اصل باشه

عزیزم زیشاپ اوریکا ترگل استور وسایل های خارجی‌شون اصلرهست تو ایرانیا هومهر عسل بانو 

ببین شوهر منو شما شانسی که آوردن دستشون به دهنشون میرسه وضعشون خوبه سرهمین خیلیا جریان منو شنیدن گفت ...

درست میگی گلم

من دوست دارم مثل شما بشم

دوست دارم اولویتم خودم باشه

یه روز توی یه تاپیکم تکتون کردم فکر کنم یادتون باشه

اما من هنوز حالم بده بعد ۴۰ روز

نگفتید خیانت شما در چه حد بود؟دیگه تکرار نکرده یا شما پیگیری نکردید؟

درست میگی گلممن دوست دارم مثل شما بشمدوست دارم اولویتم خودم باشهیه روز توی یه تاپیکم تکتون کردم فکر ...

اره یادمه 

عزیزم ۴۰روز خیلی زوده چه توقع بیجایی هست که از خودت داری بببین گلم خیانت برابر با مرگ دور از جون نزدیک ترین عزیز زندگیت میمونه وقتی عزیزی رو از دست میدی چقدر زمان میکشه فراموش کنی؟؟ چهل روزه از یادت میره!! خب معلومه نه تازه هیچ وقت تا لحظه مرگ هم خیانت قابل فراموشی نیست فقط برات کمرنگ تر میشه اونم به مرور زمان 

برا من یکسال گذشته با کمک روانپزشک قرص الان اوکی هستم 

شما هم‌یه خودت زمان بده درکنارش حتما برو روانپزشک این قرص ها بی خیالت میکنن