2777
2789
عنوان

اینو یکی برام تو چالش نوشته بود🤣🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3998 بازدید | 136 پست

هزیزم خیلی خوشگلی دختر و شوهرتم میذاری اگه مایلی؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

زیبایی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکستو ببینم انقدر تعریفشو شنیدم ولی ندیدمت

گذاشتم عزیزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
گذاشتم عزیزم

تو اون عکسا ک کامل گذاشتی واقعا جذاب و زیبایی 

امیدوارم هرروز خوشبخت تر بشی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
تو اون عکسا ک کامل گذاشتی واقعا جذاب و زیبایی امیدوارم هرروز خوشبخت تر بشی

مرسی عزیزم لطف داری خیلی به من❤️❤️💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عکستوببینم گلمچقددددددر پز پز کرده😅

همه از اون تاپیک کوچ کردن اینجا چرا 🤭

اوه چه اختلاف قدی😅چندساله این؟بنظرمیادخودت سرتری گلممن اولین باره تاپیک شمام

اره همسرم دومترو ۴ هست قدش من ۱۶۶

همسرم تازه رفته تو ۳۵ من ۳۴ ساله ام  از لحاظ چهره من قشنگ ترم

میشهلطفا لینک تاپیک پوستیت رو بدی

سلام تاپیک پوستی زیاد  زدم کدوم ؟ یکیش همین اخریا هست محصولاتی که خریدم 

بعدشمابه این زیبایی چراخیانت کرد؟درچه حدبوده؟

والا چی بگم 

خانمه از من پایین تربود تو‌ تیپ و فیافه اما نمیشه گفت زشتم‌ بود 

همه هم همبنو میگن مگه اون چه شکلی بود که به تو‌ با ابن قیافه رفته خیانت کرده جون من خیلی به همسرم از لحاظ چهره سر هستم