2777
2789
عنوان

اینو یکی برام تو چالش نوشته بود🤣🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 43 پست
خوشت نمیاد رد شو برو نیاز نیس انقد طومار نامه بنویسی بوی حسادت میاد

👌👌😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندتا تاپیک از شما دیدم.بدجور کاربرای اینجا روتون قفلی زدن.🤣این حجم تاثیر گذاری شما کاش تو یه جای بزرگتر مثل اینستا بود که اقلا یه درامدیم تهش داشتین.

امیدوارم انقدر وضع زندگیا خوب بشه یا فرهنگمون درست شه که یکی نشینه سه ساعت وقت عزیزشو درگیر نوشتن طومار این شکلی کنه که بخواد زندگی یکی دیگه رو تحلیل کنه🤦‍♀️🤦‍♀️خدایی همین وقتو سر مشکلات خودتون بذارین زندگیتون از این رو به اون رو میشه

من چندتا تاپیک از شما دیدم.بدجور کاربرای اینجا روتون قفلی زدن.🤣این حجم تاثیر گذاری شما کاش تو یه جا ...

وای اتفاقا همین حرف شمارو داداشم می‌گفت اگر ۷ سال. پیش بلاگر شده بودی الان کلی معروف شده بودی پولدار بودی میکه حداقل این روزمزگی هایی که تو نی نی سایت میذاری برو بلاگر شو اما من خودم دوست ندارم اصلا از بلاگری خوشم نمیاد بیشتر برا اون گذاشتم که بهم‌ توصیه کرده همسرم در حدو اندازه من نبست من لیاقت مرد پولدارتر ازاون رو دارم 😅😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به نظر من انسانی که پز حتی بخواد بده شرف داره به اون آدمی که بی ادبه

وقعا

وای اتفاقا همین حرف شمارو داداشم می‌گفت اگر ۷ سال. پیش بلاگر شده بودی الان کلی معروف شده بودی پولدار ...

تو هم که انگار خوشت اومده از حرفش 😂😂ولی به نظر من باید قدر شوهرتو بدونی، من عکسهای قبل از تزریقت رو دیدم، قیافت کاملا معمولی بود، چشم و ابروی خوشگلی داشتی ولی صورتت لاغر بود،بعد از تزریق با پول شوهرت خیلی خوشگل شدی عزیزم.هرکس از سر حسودی حرفی میزنه باور نکن. من خودم شوهرم پولداره ولی بهم پول نمیده و آرزوی شوهری مثل تو رو دارم. اگه پول اون نبود چطور اینقدر ناز میشدی؟و قیافه اصلا برای مرد اهمیت نداره، نکنه با حرف بقیه باهاش سرد بشی 

وای اتفاقا همین حرف شمارو داداشم می‌گفت اگر ۷ سال. پیش بلاگر شده بودی الان کلی معروف شده بودی پولدار ...

😂چه جالب

عزیزم قشنگ همه موارد بلاگری رو داری اخه.من جات بودم به عنوان شغل و هدف بهش فکر میکردم حتما

تو هم که انگار خوشت اومده از حرفش 😂😂ولی به نظر من باید قدر شوهرتو بدونی، من عکسهای قبل از تزریقت ر ...

عزیزم یه چیزی هست به اسم زمینه چهره تا زمینه چهره یا بیس خودت خوب نباشه هیچ عملی خیلی خوشگلت نمیکنه منم خداروشکر زمینه ام خوب بوده که یا تزریق ژل بدون عمل بینی یا کارای دیگه خوشگل تر شدم به ژل گونه و لب آنقدری تاثیر نداره که چهره آدمو از ابن رو به اون رو کنه من صورت لاغرتر بود ژل زدم صورتم پر شد خیلی هم بهم اومد

درکل از مدل حرف زدنت خوشم نیمد‌ با پول شوهرت خوشگل شدی😑😑 

😂چه جالبعزیزم قشنگ همه موارد بلاگری رو داری اخه.من جات بودم به عنوان شغل و هدف بهش فکر میکردم حتما

من تو واقعیت حتی یه استوری هم از زندگیم نمیذارم دوست ندارم اصلا 

آخه خیلیا میگن خوشگلییه سری میگن زشتیدلم میخواد ببینم کدومی اخر

باشه 😅