2777
2789

ابن چالش ناشناس قدیمی هست امروز رفتم یه نگاه انداختم دیدم یکی اینو برام نوشته الان خوشحال باشم ازم تعریف کرده یا تخریب کرده نوشته بالایی منظورم هست 

روی صحبتم به ایشون هست عزبزم همه چیز که به قیافه نبست  

چهره مرد برای من مهم نبست بیشتر عرضه و پول و اخلاق مهمه با قد اگر بخونه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین که نشسته اینهمه با غیض تایپ کرده بر حسودیش دلالت داره😉😅

باز خوشحال شدم نوشته لیاقتت ازدواج بامرد خیلی پولدار هست هم تعریف کرده هم تخریب 😅😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کجا پز میزشام دادی اینجا یا اینستا؟ دخترخالت و ازکجا میشناسه    لازم شد ی نگاه ب تاپیکات بندازم انگار خیلی جنجالی ان😂

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

کجا پز میزشام دادی اینجا یا اینستا؟ دخترخالت و ازکجا میشناسه لازم شد ی نگاه ب تاپیکات بندازم انگا ...

قضیه دختر خاله ام خیلی قدیمی هست فکر کنم ایشون از خیلی وقت پیش منو دنبال میکنه 

مگه شوهرتو میشناسه که میگه خیانتکاره؟

خودم اینجا تاپیک زدم گفتم 

خودم اینجا تاپیک زدم گفتم

حتی اینجاهم دردو دلات ومیزنن توسرت   دشمن تومجازی هم دست بردارنیست

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

حتی اینجاهم دردو دلات ومیزنن توسرت دشمن تومجازی هم دست بردارنیست

اینجا ازاین کارا بیشتره تازه 

خوشت نمیاد رد شو برو نیاز نیس انقد طومار نامه بنویسی بوی حسادت میاد   

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد