2777
2789
دختر من دوم، حتی مداد رنگی های پیش دبستانیش رو داره، هیچی گم نمیکنه، یه اخلاق داره، گم بشه میره میگر ...

منم دخترم خیلی مواظب وسایلهاش بود خیلی مرتب و بانظم و انضباط درست پسرم نمی دونم چرا برعکس دخترم افتاده نمی دونم چرا

پسرم پارسال کلاس سوم بود یه سویشرت شلوار ورزشی خوشگل گرفته بودم براش ۷۰۰ تومن،یروز اومد خونه دیدم سو ...

مثلا دختر من سه ۴دفعه کیسه لقمه گم کرده وجا گذاشته 

دوسه دفعه ظرف غذا جا گذاشته 

دوبار هم پول گم کرده و داده به دوستش 

یبار کفش جا گذاشته 

شیشه آب هم همون روز های اول شکست طبیعیه آیا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من کلاس دهمه یعنی اینقد اتود و بطری آب می‌شکنه و جا می‌ذاره که هر روز میاد خونه اگر خرابکاری نکر ...

مثلا امروز پولشو گم کرده رفته از خوراکی دوستش برداشته خورده بدون اجازه

معلم بهش گفته برو براش بخر 

دخترم رفته بدون پول براش خریده که بعدا ببره

منم پیش دبستان هست نسبت به وسایل وحتی پولی که گاهی میبره مدرسه فکر میکنم مسولیت نداره و بی تفاوته

ببین به بچه ها هم ربط داره پسر من پنجمه تا پارسال انقد لوازم تحریراش گم میکرد هر روز دعوا داشتیم 

اما امسال عجیبه هیچی گم نمیکنه من تعجب کردم 

مثلا امروز پولشو گم کرده رفته از خوراکی دوستش برداشته خورده بدون اجازهمعلم بهش گفته برو براش بخر دخت ...

ای خدا از دست بچه ها 

بهش کارت عابر بانک بده اگر مدرسه کارت خوان داره 

اینطوری خیلی بهتره 

مدیر مدرسه پسرم میگفت بگید بچه ها حواسشون به کاپشنشون باشهکاپشن گرونهمدرسه هم دو تایمه هسما نمیتونیم ...

اینا مدرسشون یه شیفت بود .

حالا مداد پاک کن تراش گم بشه میگی  رفته زیر پای بچه ها شکسته و .. 

ولی کاپشنش گم شد تعجب بود!

ای خدا از دست بچه ها بهش کارت عابر بانک بده اگر مدرسه کارت خوان داره اینطوری خیلی بهتره

حقیقتا میخام یکم با پول وارزش پول آشنا بشه 

چون‌فکر میکنه هر چی بخاد همون لحظه با کارت میتونه بخره 

نمیدونه باید پول تو کارت  باشه 

وگرنه روز اول میخاستم بهش کارتشو بدم