2777
2789

سلام اگه همسرم برای تمکین اقدام کنه برای من پیام میاد؟دادگاه تشکیل میشه یامیفرستن شورا یامشاوره؟حدودا چقدر طول میکشه؟ممکنه اصلا خبردارنشم وبره عدم تمکین بگیره؟

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

وااای این تمکین خیلی چیز چرتیه! نمیدونم کدوم نفهمی اینو قانون کرده ! فکر کن حالت از شوهرت بهم میخوره ، نمیخوای باهاش زندگی کنی ، طرف میتونه بره شکایت کنه ک این با من رابطه جنسی برقرار نمیکنه !!! 

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پیام می اد. الان دیگه شورا منحل شده میره دا گاه صلح بعد خانواده. شما هر چند وقت یک بار برین خونه شاهد هم داشته باشین تو دادگاه هم بگین من خونرو ترک نکردم. امروز اقدام کنه بست. ی به شهر شما و پرونده ها داره تقریبا 3 ماه در نطر بگیر

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

وااای این تمکین خیلی چیز چرتیه! نمیدونم کدوم نفهمی اینو قانون کرده ! فکر کن حالت از شوهرت بهم میخوره ...

دقیقاااا

خیلی هم پر استرسهههه...فک کن ی شب بزنه آش و لاشت کنه بعد کسی پیشت نباشه هی بگی بابا کسی پیشم نبود بگن نه مدرک بیااار!!! من حتی شات پیاماشو بردم دادگاه برگه پزشکی قانونی بردم باز محکوم شدم!!

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
نه پیام می اد. الان دیگه شورا منحل شده میره دا گاه صلح بعد خانواده. شما هر چند وقت یک بار برین خونه ...

گلم من چندماهه خونه پدرم هستم.واصلا برنگشتم.نمیدونم احتمالا شکایت کنه محکوم بشم😑

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

دقیقااااخیلی هم پر استرسهههه...فک کن ی شب بزنه آش و لاشت کنه بعد کسی پیشت نباشه هی بگی بابا کسی پیشم ...

😱😱😱😱واقعااااا؟این که آخربی عدالتیه.ترسیدم.اما شوهرم ازاینجورآدما نیست.مگه دیگه بزنه به سرش.الان ناشزه شدی؟چندسال؟

گلم من چندماهه خونه پدرم هستم.واصلا برنگشتم.نمیدونم احتمالا شکایت کنه محکوم بشم😑

میدونم. میگم برا اینکه محکوم نشی بعضا به خونه سر بزن اگه امکانشو داری تا همسایه ها ببینن. و نتنه حکم بگیره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

😱😱😱😱واقعااااا؟این که آخربی عدالتیه.ترسیدم.اما شوهرم ازاینجورآدما نیست.مگه دیگه بزنه به سرش.الان ...

اره بابا همچین ماجراها زیاده...حالا من شاهد هیچی...اما لااقل برگه پزشکی قانونی داشتم ک اصا توجه نکرده بودن بهش...یا بهش گفته بودم بیا دنبالم گفته بود نه نمیام همونو نشون دادگاه دادم بازم محکوم شدم!!

نه بعدش شکایت ضرب و شتمم افتاد رو روال زود اومد برد منو!! خیلی کثافته

این تمکین خیلی مزخرفه

اره بابا همچین ماجراها زیاده...حالا من شاهد هیچی...اما لااقل برگه پزشکی قانونی داشتم ک اصا توجه نکرد ...

الان سرزندگیتی؟باهم خوب شدید؟اوضاع چطوره؟پس منی که نه شاهد دارم نه کتک خوردم و...چندماه هم اومدم قهر.صددرصد محکومم😂😂

الان سرزندگیتی؟باهم خوب شدید؟اوضاع چطوره؟پس منی که نه شاهد دارم نه کتک خوردم و...چندماه هم اومدم قهر ...

اره ولی خوب نیستیم

اره مطمئن باش😂عدم تمکین زده؟؟

حواست باشه هااا...اگ شورا بود همونجا آشتی کن برگرد نزار ب دادگاه کشیده بشه...چون مطمئنا محکوم میشی...اگ محکوم میشی ناشزه میشی و نفقه بهت تعلق نمیگیره و میتونه درخواست ازدواج مجدد داشته باشه

اره ولی خوب نیستیماره مطمئن باش😂عدم تمکین زده؟؟حواست باشه هااا...اگ شورا بود همونجا آشتی کن برگرد ن ...

پشیمون نیستی برگشتی؟اگه برگردی عقب بازم برمی‌گردی پیشش؟

اره ولی خوب نیستیماره مطمئن باش😂عدم تمکین زده؟؟حواست باشه هااا...اگ شورا بود همونجا آشتی کن برگرد ن ...

😑😑😑😑😱😱😱صددرصد محکوم میشم.نرفته می‌دونم.اما پناه برخدا.انشاالله هرچی خیره.میترسم برگردم همه چی بدتربشه.ممکنه بخواد اذیتم کنه!