2777
2789
عنوان

بچه هاتون چه حرف بامزه ای میزنن که ذوق میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 59 پست

دختر من دیروز میگف مامان چرا میکروبا ما رو مریض میکنن برن پی کارشون دیگه میگم اونا هم اینجورین دیگه میرن داخل بدن اینجوری زنده میمونن میگه نه وابستگی خوب نیست وقتشه مستقل شن برا خودشون زندگی کنن اسیرمپن کردن🤣😲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه ۴۰سال دورازجونت اخرعمره؟ازکجامعلوم شایدچندماهه ازدواج کردی و سریعم نی نی دارشدی😁

عزیزم خودم نخواستم .و نمیخوام حوصله زندگی متاهلی و بچه رو از ۱۸ سالگیم نداشتم .

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

18سالگی بچه به دنیا اوردم😢😂

اووووو😂😍 سلامت باشه

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مرسی عزیزم❤❤

دختر ابجی من ۳ سالش دامادمون برا ابجیم النگو خریده بود گف باید بمنم بخری باباش رفته بود یدونه برا این خرید اورد قبول نکرده بود گف برا مامان صدا میده برا من نه بااین حرفش باباش یدونه دیگه هم خرید شد دوتا میزنه بهم میگه مال منم صدا میده

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞