2777
2789
عنوان

واقعا کولیک 3تا 6 ماه از بین میره

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی پسر منم خوب میشه خواب شبش عمیق شد؟ خونه مادرم هستم شیفتی نگه میداریم اصلا نمیشه تنهایی

حتما می شه عزیزم فقط صبوری کن وقتی می تونی استراحت کن. 

من اکثر سه ماهو تنها بودم خیلی اذیت شدم خیلی، الان دخترم 15سالشه. مثل برق وباد می گذره

اگه پسره زودتر ختنه اش کنبله تا ۶ماه بهتر میشهمن یه کوکلیکی وحشتناک داشتم

ختنه 36روزگی کردم

میشه تجربه ات رو بگی بهم 

چجوری خوب شد 

من مشکل عمده ام خواب شب هست تا حالا دیدی که یه نوزاد 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
گریپ میکسچر بهش دادی؟

اره گلم بعد دیدم جواب نیست 

گریپ واتر دادم

اینفاکول 

کولیک اید

اهورا نی نی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
اره گلم بعد دیدم جواب نیست گریپ واتر دادماینفاکول کولیک ایداهورا نی نی

اتفاقا گریپ میکسچر که خواب اوره

منم نی نیم 50 روزشه دو شب خیلی جیغ میزد یکم اب جوشیده سرد با کمی نبات و دو قاشق عرق نعنا دادم بهش و جاشو اوردم نزدیک خودم دستمو انداختم دور کمرش خوابید تا صبح 

بچها وقتی درد دارن بغل مامان ارومشون میکنه عزیزم 

ختنه 36روزگی کردممیشه تجربه ات رو بگی بهم چجوری خوب شد من مشکل عمده ام خواب شب هست تا حالا دیدی که ی ...

ببین عزیزم

ما فقط توی ماشین آروم میشد

تک و تنها توی شهر غریب بودم

و پسش براومدم

تا غروب که شوهرم میومد 

نه خواب داشت نه هیچی

۲۰ دقیقه میخوابید فقط

گریه و گریه

دیگه غروب میبردیم بیرون مثلا ۷شب رو میخوابید تا ۵ و اینا

ولی تایم شیرش خودمون بهش شیر میدادیم که بیدار نشه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اتفاقا گریپ میکسچر که خواب اورهمنم نی نیم 50 روزشه دو شب خیلی جیغ میزد یکم اب جوشیده سرد با کمی نبات ...

همه غلط کردم دور از جون مال شما ها حتما به اندازه پسر من شدید نیست جواب نمیده هیچی 

ببین عزیزمما فقط توی ماشین آروم میشدتک و تنها توی شهر غریب بودمو پسش براومدمتا غروب که شوهرم میومد ن ...

من اگه بچم از 7غروب تا 5 صبح می‌خوابید که مشکل نداشتم

من اگه بچم از 7غروب تا 5 صبح می‌خوابید که مشکل نداشتم

اخه ببین

خونه دیگه هیشکی حرف نمیزد

تلویزیون خاموش

۹۰ درصد شبهاتا ۲و ۳ صبح توی خیابونا میگردوندیمش

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اخه ببینخونه دیگه هیشکی حرف نمیزدتلویزیون خاموش۹۰ درصد شبهاتا ۲و ۳ صبح توی خیابونا میگردوندیمش

ما هم چند شب بردیم فک کن تاریکی رفتیم هوا روشن شد برگشتیم خونه 

تا اومدیم داخل بیدار شد 

بعد تو ماشین هم آروم نیست که باز می‌خوابه 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه 

نظر من رفلاکس هست ولی دکتر میگه نیاز به دارو نداره