2777
2789
عنوان

مادرشوهرهای شما هم اینجورین

259 بازدید | 14 پست

من دیر به دیر میرم خونه اشون اما چندروز پیش رفتیم دیروقت شذ دیگه موندیم فرداش طوری رفتار کرد که نمونیم مدام اخطار میداد میخوایید بریید خونتون فلان کنید اینو برداریید .. من که دیر به دیر میرم اما از اینکه غرورم خورد میشه خیلی ناراحتم ..اونم شوهرم باعثه هرچقدرم‌بهش میگه تند تند نرو رفتی هم نمون گوش نمیده میگه نه اونا پدرمادر منن و هیچ وقت ناراحت نمیشن از رفتن ما واقعا نمیدونم‌چطوری حالیش کنم که مادرش آدمیه که باید بهش بی محلی بشه وتنذ تنذ نری خونه اش پرو میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خانواده خودم و همسرم شهرستان هستن و چون مامانم فوت کرده بابام ازدواج کرده مجبورم بیشتر خونه پدرشوهرم بمونم وقتی میریم ، اولین وعده رو که به ما داد از وعده بعدی هی میپرسه ناهار اینجایی یا میری خونه بابات ، منم واقعا معذب میشم اما شوهر ها معمولا قبول نمیکنن بهشون میگی

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
مادرشوهر من بعد از یک روز دائم در مورد مدل و روز برگشتنم می پرسهما راهمون خیلی خیلی دور هست و ما خی ...

خخخ، دقیقا ، پارسال عید میخواستم تا آخر سیزده به در بمونم اینقدر معذبم کرد دهم برگشتیم

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

شما خودت میتونی نری اختیارت دست خودته اما برای شوهرت نمیتونی تعیین تکلیف کنی تازه از چشم شوهرت هم خواهی افتاد پس بنابراین هر وقت دوست نداری نرو اما به شوهرت نگو نرو یا برو خونه پدر و مادر خودش چون به خودش ربط داره... اینو کسی بهت میگه ک زندگی ۳۰ساله مادرم رو دیدم و میدونم چی داری میگی ...

مردها خودشون خانواده شون میشناسن به این رو که جلو ما خانم ها هیچ چیزی نمیگن و ماست مالی میکنند چون عتقل هستن میدونن با تائید حرف ما به ضررشون هست. 

شما خودت میتونی نری اختیارت دست خودته اما برای شوهرت نمیتونی تعیین تکلیف کنی تازه از چشم شوهرت هم خو ...

شما واقعا چی میگی متوجه ای معلومه خواهرشوهری یا مادرشوهر متنو درست بخون .. شوهرم هرروز اونجاست وبرامم اصلا مهم نیست رفتنش من فکر غرور خوذمم که به اجبار شوهرم یباید برم و این رفتارارو تحمل کنم 

مردها خودشون خانواده شون میشناسن به این نرو که جلو ما خانم ها هیچ چیزی نمیگن، ماست مالی میکنند و حتی با ما یه جوری رفتار میکنند که انگار مثلا عذر میخوام انگار شما داری با این ماجرایی که تهریف میکنی توهم میزنی مردها از عمد این مدلی باهامون رفتار میکنند  

ولی خب مردها عاقل و زیرک هستن میدونن تائید حرف ما به ضررشون هست تائید نمیکنند اهمیت نمیدن چون به رفتارهای  خانواده شون یک عمر عادت کردند 

شما واقعا چی میگی متوجه ای معلومه خواهرشوهری یا مادرشوهر متنو درست بخون .. شوهرم هرروز اونجاست وبرام ...

شما با همین پاسخ واکنشی نشون دادی که رفتار مادرشوهرت باهاتون کاملا درست و بجا هستش منتها برداشت شما و تفسیر خودتون منفی و اشتباهه ...