2777
2789
عنوان

پوستم چطوره نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجع به منافذ باز هرکس یچیزی میگه لعنتی یکی میگه نیاسینامید بزن یکی میگه نه نزن میره جمع میشه تو منا ...

خیار یخ زده بمال به صورتت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
راجع به منافذ باز هرکس یچیزی میگه لعنتی یکی میگه نیاسینامید بزن یکی میگه نه نزن میره جمع میشه تو منا ...

جدی پس تجربه دارید منم امتحانش کنم 

پوستتون چ نوع پوستیه مال من مختلطه

سلام عزیزم

برای منافذ تونر اوردینری خوبه

و باید پوست آبرسانی عمقی بشه

یه آبرسان خوبم استفاده کن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
جدی پس تجربه دارید منم امتحانش کنم پوستتون چ نوع پوستیه مال من مختلطه

اره استفاده کن ابرسانی کن پوستت رو و از روش حتما مرطوب کننده بزن به خصوص اگه از رتینول استفاده میکنی 

خیارم بزار یکم یخ بزنه بعد بیار بیرون یه دقه بمونه بعد بکش رو صورتت یا اگه زیادن بزار رو صورتت بمونه 

مرسی مهربونم چشات قشنگ میبینه😍❤️ پوستم قبلنا خیلی بهتر بود روشن بود منافذ نداشت الان هروز بیشتر میش

❤️

تو عکس معلوم نبود زیاد یا شایدم خودت حساس شدی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

پوستتان توی عکس خوب بنظر میرسد 

من خودم از ۱۵ سالگی که جوش می زد صورتم الان جای جوش هایی که مونده دارم کرم رژودرم که بر طرف کننده جای بخیه است می زنم بعده ۱ ماهه خیلی صاف میشه 

مرسی مهربونم چشات قشنگ میبینه😍❤️ پوستم قبلنا خیلی بهتر بود روشن بود منافذ نداشت الان هروز بیشتر میش

پوستت الانم روشنه عزیزم. فقط،منافذ باز داره. منم داشتم.ولی نمیدونم چرا بستن.‌چون همزمان چندتا محصول ایرانی استفاده کردم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎