2777
2789

من تو هنرستان درس میخونم و یه سریدار داریم که مرد هست و پیره من اصلا به بوفه ی مدرسه نمیرم بچه ها میگن ما میریم ازش بخریم مارو اتو باسنمون میزنه  و میگه دختر خشگل من کیه یا از همین حرفا و بشتر بچه های کلاسمون همین اتفاق براشون افتاده یا اونارو از دستاشون میگیره یا از کمراشون بعد دیگه بچه ها چاره ایی ندارن مجبورن از بوفه بخرن بعد یه روز ما معلم نداشتیم دم در کارگاه ایستاده بود و بچه ها لباس راحتی پوشیده بودن تیشرت استین کوتاه و بدون مقنعه بودن و داشت باهاشون حرف میزد دخترا سعی کردن در کارگاه رو ببندن ولی اون همچنان دم در ایستاده بود و بعدش مدیر از دم در رد شد و سریدار متوجه شد که مدیر داره میاد و رفت و مدیره دختری که سعی میکرد در رو ببنده رو با این لباس دید و همین سبب شد که دختره تعهد بده 

ما رشتمون طراحی دوخت فنی حرفه‌ای هست و کارگامون دو قدم با بوفه فاصله داره 

الان من حتی به پدر مادرم هم نگفتم این جریان رو و اگه به مدیر بگیم مدیر تقصیر رو میندازه سر ما چون ما دهمیم و اون خیلی سالهاست که تو این مدرسه کار میکنه منم نمیتونم هنرستانمو عوض کنم چون بقیه ی هنرستان پرن و از خونمون دورن و پدر مادرم نمیتونن منو به هنرستان دور هی ببرن بیارن 

چه دخترای احمقی 

یکیتون جرات نمیکنه بزنه تو گوشش؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مدیر بگو اگه کاری نکنه میری اموزش پرورش

چندتاازوالدین همکلاسیاتو شیر کن بیان دفتر رو رو سر اون مدیر و مردیکه احمق خراب کنن😐

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
خب بچها نباید تو مدرسه یا تیشرت باشن اونجا مدرسه هست اصنبعد تو چرا کار کنیاونایی که اذیت شدن نباید ا ...

ببینید بچه ها فقط تو کارگاه حق دارن تیشرت بپوش و در باید بسته باشه اما اون روز در نیمه باز بود و اون اومد دم در کارگاه

ببینید بچه ها فقط تو کارگاه حق دارن تیشرت بپوش و در باید بسته باشه اما اون روز در نیمه باز بود و اون ...

خب در باز نباید بزارن 

وقتی میدونن چنین شخصی تو مدرسه  اس 

اول خودشون باید رعایت کنن

خب در باز نباید بزارن وقتی میدونن چنین شخصی تو مدرسه اس اول خودشون باید رعایت کنن

اونا نمیدونستن همچین شخصی تو این هنرستان وجود دارده اونا از مناطق مختلف شهر اومدن تو این هنرستان ثبت نام کردن

اونا نمیدونستن همچین شخصی تو این هنرستان وجود دارده اونا از مناطق مختلف شهر اومدن تو این هنرستان ثبت ...

😂😂😂نمیدونستن؟

داری میگی یبار همرو آپدیت کرده حرفای جنسی میزنه

فهمیدن یا نه