2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گناه دارن 

بعد این سگها برای زندگی آپارتمانی تغییر ژنتیک میدن و درستکاری میشن 

گناه دارن به اسم حیوون دوستی این کارها رو‌نکنید 

شوهرم هفته پیش گفت یک پامرانیان بیارم گفتم عمرا اجازه نمیدم میدونی سر این طفلک چه بلاهایی اوردن که عروسکی و فنجونی بشه 

خیلی حس خوبی داره بشرطی ک تا اخر نگهشون داری و این اخرش درد ناکه خالم دوتا گربه دار یکیش مریض شده و تقرییا اخر عمرشه دلم نمیخواد بگم۱۲ سالشه گربه هر ماه ۲۰ تومن اینا میبرش دکتر تا فقط خوب شه فک کنم بالای ۱۰۰ ملیون خرج دکترش کرده و غذاهای خیلی خوبی ک براش میگیره میگ اگ چیزیش شه منم میمیرم خیلی نگران خالمیم هممون

ندارم فقط اینو می‌دونم هزینه داره مسیولیت  داره ممکنه باعث آزار و اذیت بقیه ی مردم و همسایه ها بشه بعضیا بخاطر مسایل اعتقادی مجبور به قطع ارتباط هستن ظاهرا تو خلقو‌خو  اثر خیلی منفی  داره و بقولی چون این حیوان تقریبا خیلی مطبعه انسان ناخودآگاه وابستش میشه و از دنیای واقعی دور میشه بخاطر همین نمیتونه بچه پدرومادر  خونواده و انسانهای دیگر و تحمل کنه و ازشون دور میشه چون طبیعتا مثل یه سگ مطیع نیستن