2777
2789

من اول‌ها به شوخی اذیتش میکردم مثلا میگفتم اجازه‌اش دست منه تا من نگم نمیتونه باهات بیاد بیرون ولی خب واقعا که جدی اینجوری نبود که من نذارم و اونم نره شوخی میکردم

من میگفتم ولی وقتی میخواست بره که واقعا نمی‌رفتم بگم نرو

ولی بعدا خودم متوجه شدم دیگه خیلی هم درست نیست از این حرفا بزنم هی به خودم میگه بسه دیگه خودت هم بودی از یه جا به بعد خوشت نمیومد ولی انگار دست خودم نیست از پسره خوشم نمیاد برعکس دوستمو دوسش دارم هی میبینم باز یه جا حال پسره رو گرفتم

درحدی که امروز رفتن بیرون به دوستم گفته با هرکی میاد با من نیاد

اعصابم از دست خودم خورده که اینقدر زیاد نسبت به این آدم واکنش نشون دادم

اصلا حس بدی بهش دارم حس میکنم داره دوستمو بازی میده همه حرفاش دروغه

ولی دلم نمیخواد واقعا اینجوری رفتار کنم ولی انگار دست خودم نیست همین یه جا میبینمش یه جوری حالشو میگیرم پوووف نمیدونم تاثیر دوری خانواده‌اس چیه اینقدر رفتارهام بچگونه شده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت اینکارو نکن چون بعدها پسره جوری حرف میزنه دوستت میگه ارها داره به رابطمون حسودی می‌کنه هی میخواد خراب کنه و این وسط تو بده میشی خودتو خراب نکن هیچ وقت تو رابطه هیچکس دخالت نکنید

هر کس دیگه ای هم بود کلافه میشد از دست شما ،چی کارشون داری 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
هر کس دیگه ای هم بود کلافه میشد از دست شما ،چی کارشون داری

می‌بینی خودمم همینو نوشتم و میدونم الان سرزنش کردنت چیو حل میکنی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آخرش بده تو میشی رفیقت هم سمت اونو میگیره😚

من نمی‌خوام کاری باهاشون داشته باشم 

تو یه دانشگاهیم هی همو می‌بینیم یهو میبینم یه چی گفتم حال پسره رو گرفتم با اینکه از قبل تصمیم گرفتم این رفتارمو بذارم کنار

نمیدونم چرا اینجوری میشه

می‌بینی خودمم همینو نوشتم و میدونم الان سرزنش کردنت چیو حل میکنی؟

سرزنش نکردم ،گفتم حق داره ،الکی بگم کار تو درسته اون بده خوبه؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
سرزنش نکردم ،گفتم حق داره ،الکی بگم کار تو درسته اون بده خوبه؟

من گفتم بگی کارم درسته؟

من خودم میدونم اشتباهه و خودم هم همینو تو تاپیک گفتم

تاپیک زدم یکی کم‌کم کنه راه حل بده نه سرزنشم کنه

منم همینطور بودم 

دوستم موقعی که میخواست با رلش بره بیرون به منم اصرااااااار میکرد که توام بیا من تنها نرم ، هیچ حسی ام به پسره نداشتم ولی انگار خوشم میومد اذیتش کنم

یروز بیرون بودیم  با دوستمو دوست پسرش ، یادم نیس من چی گفتم پسره یهو یه فحش بد بهم داد که بسه دیگه سرویس کردی😐

اصلا انگار یهو به خودم اومدم ، با خودم گفتم چکار میکنی؟ چرا اصلا باید با اینا بری بیرون؟ 

خیلی بهم برخورد و از اون روز این اخلاقمو گذاشتم کنار😁

منم همینطور بودم دوستم موقعی که میخواست با رلش بره بیرون به منم اصرااااااار میکرد که توام بیا من تنه ...

نه ببین من از پسره یه جورایی بدم میاد حس بدی دارم بهش

دیگه اذیت نمیکنم کاریشون ندارم

مثلا یهو یه چی میگم تو بحث‌ها میبنی ببخشید پسره رو ضایع کردم حالشو گرفتم