2777
2789
عنوان

نحوه اعلام بارداری به خانواده ها

108 بازدید | 12 پست

دوستان من میخوام راجع به رسم و رسوم بدونم چون هیچی نمیدونم. کلا چه زمانی بهترین موقع برای اعلام بارداری هست؟ 

ما از خانواده ها دور هستیم، آیا فقط به پدر و مادرامون خبر بدیم کافی هست؟ اونها خودشون به خواهر برادرها میگن دیگه…

و وقتی خواهرها(هر دو سمت) خبر دار شدن آیا باید تماس بگیرن تبریک بگن؟ یا هیچ؟ 

بعد باید به مادر مجزا تبریک بگن یا همینکه به داداش خودشون زنگ بزنن کافیه؟ میشه کمی به من بگید چون از روزی که فهمیدم باردارم همینجور به این جور چیزا فکر میکنم و حرص میخورم.

من ۱۱ هفتم و هنو جز شوهرم کسی نمیدونه هفته ۱۸ ب بعد میگم ب خانواده 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل رفتن زنگ زدم گفتم مامیایم شام چون همیشه یااکثرا دست خالی میریم اونروز ک دوکیلو شیرینی تر خریدم بردم همین ک درو باز کردن خودشون فهمیدن چیه همشون جیغ و هورا کشیدن.

بعد مانانم دونه دونه ب خاله هام زنگ زد اونام ب من زنگ زدن تبریک گفتن

بعدش ایتوری گذاشتم همه دیدن و دونه دونه دوست فامیل همه تبریک گفتن.

اما خانواده ی شوهرم کاااااملا برعکس اومدن توخونه ی خودمون شوهرمو کتک زدن ک چرا تو مستاجری زنت حامله شده الانم قطع رابطه ایم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من قبل رفتن زنگ زدم گفتم مامیایم شام چون همیشه یااکثرا دست خالی میریم اونروز ک دوکیلو شیرینی تر خرید ...

عزیزم حتما باید سخت باشه دخالت بقیه، امیدوارم در ارامش و خوشی زندگی کنید

عزیزم حتما باید سخت باشه دخالت بقیه، امیدوارم در ارامش و خوشی زندگی کنید

اره طرف  خانواده ی شوهرم خیلی اذیت میشم.

فدا

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون