2777
2789
عنوان

دلم‌میخواد بمیرم از دست بابام آدمی به این بیخودی ندیدم تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم دیگه از شوهرتون نخواهید براشون کاری انجام بدن، ،ببینید خودشون چه کار می کنند ،بلکه اینطوری به فکر بیفتن

و یکم تلاش کنند تا الان شاید فکر میکردن شوهر شما حمایتشون میکنه بی خیال بودن 

چه شوهر خوبی داری

اره خوبه ولی اونم‌ زورش به بقیه نمیرسه سر من خالی میکنه به مامانم زنگ میزنه فحش میده الان خونه بود برگشت گفت به مامان بی پدرت بگو فلان کارو کنه 

من‌عاشق پدربزرگم بودم که چندساله فوت کرده دلم نمیخواد کسی بهش توهین کنه 

بعدم همینجوری بدون خداحافظی رفت بیرون،من چه گناهی کردم اخه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
به نظرم دیگه از شوهرتون نخواهید براشون کاری انجام بدن، ،ببینید خودشون چه کار می کنند ،بلکه اینطوری ب ...

من هیچوقت نخواستم همیشه هم گفتم هیچوقت کاری نکن براش چون میشناسی که بابام چجور آدمیه 

بعدم اون صاحب خونه فامیل شوهرمه و شوهرم اونجارو اجاره کرده ازش،مجبوره تا وقتی اونا تخلیه کنن مثل یه مستاجر باشه و کرایه بده و پیش بده 

بخدا از رو رفتم انقد به بابام زنگ زدم گفتم تخلیه کن اونم گفت باشه و دوباره همون اش و همون کاسه

اره خوبه ولی اونم‌ زورش به بقیه نمیرسه سر من خالی میکنه به مامانم زنگ میزنه فحش میده الان خونه بود ب ...

به شوهرت بگو نه می خوام  به خانواده ام خوبی کنی ،و نه حق داری به مادرم اینطوری حرف بزنی 

به صاحب خونه پدرتون هم بگید اگر تونستن بقیه پول رو جور کنند که امسالم بشینند اگر نه مجبورشون کنید بلندشن ،پول پیش رو هم شوهرتون بگیره 

به شوهرت بگو نه می خوام به خانواده ام خوبی کنی ،و نه حق داری به مادرم اینطوری حرف بزنی به صاحب خونه ...

بخدا انقد زور داره چندروز پیش زنگ زده به مامانم از عصبانیت، برگشته به مامانم گفته حیوان،درسته بعدش معذرت خواهی کرد ولی چه فایده 

همش تقصیر بابای عوضیمه هممونو به جون هم انداخته

پدر و مادرها شدن دردسر . به معنای درستش یعنی باعث سر درد و اعصاب خردی میشن . نه میشه تحملشون کرد نه میشه ناراحتی شونو دید نه میشه ازشون دور بود نه میشه بهشون دل خوش کرد . زنده شون دردسر و مرده شون مایه غم و غصه س . باید از دستشون برم تو کوه های مغولستان که هواپیما و هلی کوپتر هم اونجا حق پرواز ندارن تو غار زندگی کنم . 

پدر و مادرها شدن دردسر . به معنای درستش یعنی باعث سر درد و اعصاب خردی میشن . نه میشه تحملشون کرد نه ...

دقیقا ‌کاش میشد کلا اسمشم از شناسنامه پاک میکردم،خجالت میکشم میگن دختر فلانی هستی؟؟؟ 

گاهی وقتا میگم شاید تو زندگی قبلیم یه جنایت کار بودم این وضع زندگی الانمه و دارم تاوان میدم بخاطر بابام که حتی اسم بابا هم حیفه روش گذاشت

اره خوبه ولی اونم‌ زورش به بقیه نمیرسه سر من خالی میکنه به مامانم زنگ میزنه فحش میده الان خونه بود ب ...

اخی 

چی بگم به حق اذان مشکلت حل شه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون