2777
2789
عنوان

می‌خوایم ساندویچی باز کنیم نظرتون چیه شکموها 😂🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنی؟ ممنونم از لطفت

زدم

توهم تاپیک خیاطی بلدم اما گزارش کن

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

بخایین آشپزبذارین سودی نداره

از ساعت ۱۲ باز میکنیم تا ۵ اینا آشپز باشه دیگه مگه چقدر میگیره آشنا هم هست راه میاد گفته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

من اگر اغذیه فروشی داشتم، یک تابلو می گذاشتم که مشتریان عزیز هرکس حجم غذای سفارش داده شده بیش از میل و خواستشه، لطفاً اعلام کنه مقدار غذاش رو کم کنیم و هر قدر از غذاهای تهیه دیده‌مون باقی موند، مطابق سرو رستوران بسته‌بندی شده به افراد مستحق خواهیم رساند.

احتمالا تو سطح دیوار غذاخوری‌م هم تابلوهایی در مورد آداب و اخلاق غذا خوردن، بسم الله الرحمن الرحیم گفتن، شمرده شمرده و درست جویدن، پرهیز از پرخوری و لقمه‌ای قبل سیر شدن دست از غذا کشیدن و... نصب می‌کردم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
من اگر اغذیه فروشی داشتم، یک تابلو می گذاشتم که مشتریان عزیز هرکس حجم غذای سفارش داده شده بیش از میل ...

چه ربطی به تاپیک داشت عزیزم 😂🥲

اونوقت دیگه کسی پاشو تو مغازه نمیزاشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40